Si-a recuperat masina furata dupa 31 de ani

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.06.2007
Proprietarul unui Ford Thunderbird si-a recuperat masina dupa ce i s-a furat in urma cu 31 de ani.

Lui Palo Alto, un american din California, i s-a furat masina in 1976, un Ford Thunderbird produs in 1956. Saptamana trecuta acesta primeste un telefon care il anunta ca i-a fost gasita masina furata in urma cu 31 de ani.

Modelul Ford Thunderbird a fost cumparat de o femeie din sudul Californiei de la un dealer second-hand din Ohio. Patrula de autostrada din California a descoperit ca masina fusese furata in urma cu 31 de ani si astfel proprietarul original a fost instiintat.

Chiar daca are varsta de 51 de ani, automobilul se afla intr-o conditie buna si are parcusi peste 24.000 de mile.

Comentarii (6)

  • prudentul
    ce nume...
    Sigur nu e o greseala? Asa-l cheama pe individ, Palo Alto? Asta-i un oras din California. M-as mira sa-l cheme pe pagubit tot asa.
    0 0
  • 24.000 mile
    "...are parcusi peste 24.000 de mile..."!!!
    si daca avea parcursi peste 10km (in 51 de ani!!) si tot aveai dreptate...

    iar scriem, numai ca sa umplem paginile...
    0 0
  • allroad
    Translate..!!!
    Auzi nenea...:Cine ti-a facut traducerea,ca a zbarcit-o tare:pe nenea nu cred ca-l cheama Palo Alto,cum nu gasesti nici tu un roman sa-l cheme Baicoi..!Sau vreo tipesa sa o cheme Anina sau Govora..!! Sunteti demni de mila,chiar nu va ajuta capul de loc..?Daca ala ti-a tradus ca un idiot,tu,care dai stirea,esti de 5 ori mai mare ca o publici fara sa o citesti macar.Sau daca ai citit-o si nu ti-a sarit nimic in ochi,insemna ca ai trecut pe la scoala de 3-4 ori pe an sa dai corigentele.!!!!Daca ai trecut mai des,inseamna ca ai trecut degeaba,ai irosit atat timpul tau cat si al unui cadru didactic.Dar nu cred..!!!
    0 0
  • prostii
    voi nu mai aveti ce sa scrieti si va apucati de inventat povesti stupide.. auzi masina de 51 de ani cu 24.000 de mile o prostie.. sau cum spun unii care kiar stiu despre masini cate ceva... " rubish "
    0 0
  • Danutzky
    prosti huh?
    unii care kiar stiu despre masini ceva spun "rubBish"... valoreaza mai mult acum decat atunci... lucky him
    0 0
  • nimeni
    allroad
    eu em o amica si o cheama Anina,din baia mare
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru