Sistem audio care imita motorul V8

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.02.2008
Compania InPro a dezvoltat un sistem audio care imita sunetul unui motor V8 sau al unei masini de Formula 1.

Cei care nu isi pot permite un model exotic cu multi cai putere care sa si sune inconfundabil nu au prea multe solutii de compromis. Una dintre ele vine de la InPro, un brand specializat printre altele in sisteme audio, care propune un accesoriu ciudat dedicat soferului.

Soferii care vor ca masina lor sa sune ca un adevarat bolid pot comanda un sistem audio performant care imita zgomotul unui motor cu multi cai putere. Sistemul nu este foarte complicat, soferul fiind nevoit sa intercaleze intre radioul masinii si cablajul pt difuzoare modulul aparatului Virtual Motor. Modulul se conecteaza perfect, fara a se face nici o modificare, potrivit LOGtuning, importatorul oficial InPro in Romania.

Sistemul dezvoltat de InPro poate reda sunetul unui motor V8 italian, al unui propulsor boxer cu sase cilindri, al unui monopost de Formula 1 si al unei masini de raliu. Compania producatoare a declarat ca sistemul audio este complet legal si poate fi folosit fara probleme pe orice tip de masina, de la cele de clasa mica pana la sedan-urile premium.

Taguri: InPro

Comentarii (40)

  • super tare
    de acum incolo cand voi sta cu dacia mea 1100 la semafor,gelatul de langa mine aflat intr un porsche carrera rs sau cl 500 ,se va gandi de doua ori inainte sa accepte liniuta doar cand voi "apasa" de cateva ori pedala ostentativ... :D
    0 0
  • lolll
    lollllllllllllll
    0 0
  • iocotaz
    nu ai bani de masina, arunca-i pe boxe
    tare, iau si io 2, la pachet ...
    0 0
  • situatie
    cred ca la semafor daca accelerezi de 2-3ori risti sa te ia valul sa te crezi in vreo bomba de masina si uiti ca esti in vreun harb de 1.4 mpi sau mai jalnic :))
    0 0
  • george
    tare
    nu ma gandeam la asa ceva in viata mea...nu mai stie lumea din ce sa faca bani...o sa mi pun si eu la dacie unu de lamborghini :)
    0 0
  • m3lcool
    :))
    iar sistemul va costa cat motorul pe care il imita nu? , pt k presupun k e ceva HI-FI :))
    0 0
  • wow
    va dati seama,eu o dcia lastun cred ca singura care mai exista in romania,ii sparg si pe aia cu porsche si pe restu daca imi pun sistemu ala audio
    0 0
  • mai bine...
    mai ine iti pui o toba meseriasa p masina
    0 0
  • pentru prosti cu situatie
    pentru solo
    vezi ma sa nu te pierzi in fumulk scos de dieselu ala al tau de 1.5 =)))...sau 1.9 du-te ba la puscarie si lasa-ne sa ne traim viata oriqm motoru ala de 1.4 al vrea sa-l aiba tactu..care inca conduce lada din 84 de la rusi...si ma-ta pe la munca inca incearca sa-ti faca rost sa schimbi si tu pinioaneele ca la bicicleta..motoru de 1.4 sclavule si-l cumpara oamenii cu cap si oamenii care de obicei sunt cinstiti si care nu prefera ..si vorba lor decat o masina veche si pisata de toti mai bine noua si pisata de mine ...si daca te intrebi ce masina am ..am octavie ma 2...de 1.8 tsi..asa ca mars la cacat si du-te si mai ia-te de loganuri ca oricum n-ai fata de ele
    0 0
  • gabriel stan
    nu merita
    nu stiu de ce s-au chinuit oamenii aia sa inventeze asa ceva, e nefolositor si penibil sistemul
    0 0
  • Dorian
    Ce Tare Frate :))=))
    O sa-mi pun si eu pe Logan asa ceva si o sa ma dau mare ca am V8 pe el:))=)):))=))...ii tare produsul dar nush cati o sa-l cumpere...e doar o alta risipa de bani ..asa zic eu ..un lucru inutil pt masina mea;)...daca era o toba sport asa mai ziceam da asta nu cred ca isi merita banii..totusi nu cred ca o sa fie ieftin deloc :)
    0 0
  • fratika
    varianta originala
    mai bine luati-va un Trabant. costa 500 RON si ala scoate si sunet de iti vibreaza termopanele si scoate si fum! :))
    0 0
  • de parca conteaza
    Asta e pentru romanasii nostri cu loganuri care isi dau impresii pe la semafoare si te injura ca doar doar te iei dupa ei. M fratilor, problema voastra e noi cand avem a II-a voi terminati si V-a. Apoi una e motorul si alta e cand vor incepe astia pe la semafoare sa accelereze sistemul audio la franare. Parca vad anunt la ziar: vand dacia 1300 fabricatie 1982 cu sistem audio V8 LOL
    0 0
  • bogdan
    sistem audio
    asta e pt manelisti:)) si tarani care vor sa isi puna pe masina tot felul de prostii:))
    0 0
  • pharao
    ooof...
    eu m-am gandit la asa ceva in urma cu vre-o cinci ani, intr-o sesiune de vara in timp ce invatam.unu isi tura BMW-ul in fata geamului meu, si suna de mi se facea paru' maciuca.ma gandeam ca singura sansa ca Daciuta mea de p'atunci sa sune asa era un sistem de genul acesta la care i-am facut si o skitza.Anyway se pare ca instalatia asta are viitor, tinand cont de faptul ca "toti cei care vom akizitiona" in viitor o masina sport gen Tesla cu motor electric vom simti nevoia sa avem asa ceva....dar pana atunci.... keep dreaming.... :)
    0 0
  • nu mi-e clar!
    n-am vazut boxele la sistemul asta fratilor. asta inseamna ca tre luate si alea. si loganasii tre sa mearga cu geamu deschis, ca altfel nu se aude motoru la semafor. sau mai bine monteaza sistemul audio direct sub capota de la motor, asa e mult mai veridic.
    0 0
  • nelutzu
    jenibil
    pun pariu ca sistemu o sa fie cumparat de toti penibili care vor sa faca impresi cu dieselurile lor cu tot...in Romania o sa se vinda ca asa suntem noi avem un Golf 4 de 105CP(nu ca nar fi fain golfu) sau un logan 1.4 mpi la care le modificam un pic exterioru umplem portbagaju de boxe si ne dam smecheri....cat de penibil poate sa fie masina sa sune ca o masina de curse da deabia accelereaza pana la 100..o sa iti dai seama imediat de faza dupa ce porneste omu de la semafor
    0 0
  • andrei
    pentru prosti cu situatie...
    Dobitoc lipsit de imaginatie, suficient...nu trebuia sa mai adaugi si "1.8 tsi"...asa, ca un "added value". Adica esti un pic mai tare, nu? mai tare decat triliardele de romani cu octavia...a, uitasem, octavia 2!!! 1.8, tsi, nu de alta da e important. Nu am ceva cu octavia, la fel cum nu am nimic nici cu batraneii de pe bancute... Adica, asa, pa limba ta, Octavia nu e "fro" masina...si daca te intrebi ce masina am...am Subaru ma... hai ca e verde, pa.
    0 0
  • de mine
    pentru andrei manelistu
    Ca subaru o fi ""fro"" masina.... mda.
    0 0
  • Voxpopulis
    Tipic romanesc
    :)))) ...Sunteti tari fratilor! Si ca de obicei... offtopic...Instalatia asta audio este produsa SPECIAL pentru frustrati ca voi... By the way, eu am VOLVO...Nu se poate lauda cu multi decibeli la evacuare, insa se .... pe SHARETELE voastre... :))))
    0 0
  • andrei
    de mine
    E uimitoare forta cu care se aliaza "smecherasii" in sprijinul prostiei si al prostului gust...am citit si eu pentru prima oara comentariile unor oameni la un articol, comentarii pertinente de altfel, si la un moment dat apare unul care se semneaza "prosti cu situatie", unul care probabil are pe desktopul computerului poza lui cu ochelari negrii de soare - care sa-l faca mai rau - si cu un tricou pe care scrie cu argintiu "emporio armani". Unul care foloseste "du-te ba la puscarie"..."sclavule", etc. si care se crede superior in fata altuia pentru ca ala nu are ce are el, adica:Octavia - si nu oricare - Octavia 2!, 1.8, tsi! adica 160 de cai!!! mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce putere!!!!"mars la cacat" bai "sclavule", sclavul cu taica-sau care conduce o lada de la rusi!!! dispareti de pe fata pamantului, voi astia cu fum de sarantoci si cu Lada de la rusi, ca acum e timpul nostru! al celor smecheri, nu-i asa? bravo baieti, acesti zmei ai semafoarelor care sfidati superior toti "fraierii" ce nu au bani sa-si ia o masina adevarata...Octavia 2, dar vai, vai, uite ce scrie aici, unu - opt, dar vai, te-se-i, vai, vai, sarantocule cu tatal care conduce o lada de la rusi, da-te la o parte, vai, "mars la cacat"...nu sunt manelist.
    0 1
  • bravo
    epatati dragii mei, epatati!
    0 0
  • Aha
    PENIBIL... e perfect pentru aia care isi pun toate porcariile pe masina... ce rost are... ori ai motor ... ori nu ai...
    0 0
  • nemtalau
    din ciclul "inventii inutile"
    de ce nu inventeaza un aparat de detectat inventatorii dobitoci de inutilitati?
    0 0
  • PT. ANDREI
    MI-A PLACUT COMENTARIUL TAU,DAR ANDREI,NU TE ENERVA COMENTARIILE FACUTE DE UNII SI DE ALTII AR TREBUII SA TE DISTREZE NU SA TE SCOATA DIN SARITE.NU SUNT IDEALIST....SI EU VREAU O LUME MAI BUNA/INTELIGENTA DAR TREBUI SA-NTELEGEM/ACCEPTAM SI GENUL DE OAMENI LA CARE TE-AI REFERIT IN COMENTARIIUL DE MAI SUS.;-)))
    0 0
  • BIBICU
    TUNING
    Daca ar fi invers,sa ai masina simpla fara nici un tuning,dar sa ai un motor de 200/300 cai,si sa tragi o liniuta cu o masina "TARE" care are capace de plastic care se invart antena "cromata" rechin,oglinzi "cromate" din targ cu lumina albastra,casetofon "PANSONIC" cu boxe "FIRST" si poate OU KINDER la antena!
    0 0
  • andrei
    ptr EU
    sincer, nu ma asteptam sa ma scoata din sarite acel individ, sa ma enerveze in halul asta, dar am citit ce-a scris si am vazut negru!!!Nu-l cunosc pe "sclavul" al carui tata conduce o lada de la rusi, nici nu am vrut neaparat sa-i sar in ajutor...nu are nevoie, poate sa o faca si singur, dar probabil ca a considerat ca nu e cazul - a fost un pic mai destept ca mine, recunosc. Te contrazic in schimb cu fermitate: Trebuie sa-i acceptam pe cei care au alte pareri, care au argumente si idei! Nu pe cei cu sete de a jigni.
    0 0
  • luxxxien
    vrum vrum
    imi eau jio una doo...sa mi le schimb dupe anotimp...si sa vesi fraerii cum se sperie de TVu de la tata ca o sa creada ca e ca T1 dentr-un video de mai dedemult...Problema mare e ca daca ai o masina pe care doresti sa o accesorizezi cu un asemenea divais (sau ghegiat ca tot nu's sigur) cum naiba o sa se mai auda maneaua dinlauntru masinii... Ca te tanpejte "motoru"...Deh, de gustibus...
    0 0
  • andrei
    OFF TOPIC
    nu e pe subiect, da' e putin:Japonezii de la Honda cica au pus la punct un sistem similar-oarecum, care receptioneaza "zgomotele" produse de articulatii, cauciucuri, etc...la trecerea peste gropi, si prin intermediul sistemului audio din masina emite un semnal de o alta frecventa care "anuleaza" acele zgomote...ptr confort...asta e tare. (s-ar putea sa aberez eu cu frecventele care se anuleaza - eu asa am inteles - oricum, metoda nu ma intereseaza ci rezultatul)
    0 0
  • tare de tot
    imi iau doua sa pun unu si in portbagaj :)) sa zica lumea ca am doua v8 unu in fatza si unu in spate :))
    0 0
  • pimp
    E chiar misto sistemul..a fost ceva asemanator si la Pimp my Ride ...
    1 0
  • what ever
    asta e pt acei frustrati care is penibili k is fac tuning p dacie si iasa totul foarte kicios?oricum e sec sa iti placa asa un sunet k nu e nik special
    0 0
  • 32vise
    marfa
    pe bicicleta mea merge? se concteaza la pedale :))
    0 0
  • sa fii idiot..
    just me
    sa fii idiot sa pui asa ceva la o masina
    0 0
  • sa vezi acum cocalarii cum isi pun la loganuri
    0 0
  • sunshine64sm
    Logan cu aroma de V8
    Rezista arcurile de Logan daca bag atitia cai de putere ?
    0 0
  • crystal79
    pt.andrei
    bravo,ai perfecta dreptate,m-ai scutit de un comentariu similar pt.stim noi cine. In rest,ce sa zic,sistemul asta''v8'' cred ca e facut special pt.romania,nu vad cine altcineva ar putea sa-l cumpere
    0 0
  • WolfCry
    e bun...
    no baieti de maine imi pun pe diesel asa ceva..cred ca la noi au lansat sistemul pt prima data ca suntem o natie de fuduli..si ca sa ne putem da mare cu inca ceva o facem si pe asta :))))
    0 0
  • vrajeala vrajelilor
    bolidul audio
    hai maaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce dumnezeu, a nnebunit lupu' de tot? cum sa pui asa ceva la masina?
    0 0
  • un smecher
    mortal logan vs. v8
    eu am un logan la care ii patineaza ambreiaju si atunci cand incerc sa fac o depasire sau un demaraj vai mama lui ce se tureaza in gol.asta cred ca era tot ce-mi trebuia ,motor de v8....adica masina mea de-abia isi mai taraie basinile de la ambreiaju meu v8 da se se auda frate ca la formula 1 cand ma iau la intrecere cu autobuzele ratp
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru