Sistem audio de clasa pentru Bentley

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 20.02.2008
Britanicii de la Naim Audio au dezvoltat "cel mai bun sistem audi auto din lume" pentru intreaga gama Bentley.

Esential

300 de niveluri individuale de reglare a intensitatii sunetului sunt disponibile in pachetul Naim for Bentley.

Bentley a anuntat oficial un parteneriat cu britanicii de la Naim Audio, companie specializata in productia de sisteme audio high-end. Scopul colaborarii a fost, inca de la inceput, crearea celui mai performant sistem audio auto din lume, acesta fiind destinat viitoarelor modele pe care Bentley le va produce.

In comunicatul de presa, Naim sunt considerati "Bentley-ul industriei audio", astfel ca un parteneriat strategic nu ar putea fi decat unul de succes. In viziunea Naim, un pachet audio perfect pentru o masina ca Bentley este format dintr-un amplificator de 1100W (cel mai puternic astfel de amplificator montat vreodata intr-o masina de serie) si din maxim 15 boxe dezvoltate individual. Pachetul a fost gandit de Naim separat pentru fiecare dintre modelele Bentley, rezultatul fiind un sistem foarte apropiat de cele regasite in camerele dotate cu sisteme hi-fi de ultima generatie. Practic, la viteze mari, pentru fiecare kilometru pe ora in plus, sistemul adapteaza nivelul si rezonanta sunetului pentru ca ocupantii tuturor locurilor.

Aceste elemente variaza si in functie de caracterul masinii, sistemul detectand automat deschiderea plafonului in cazul unui model cabrio, de exemplu. In total sunt disponibile nu mai putin de 300 de niveluri de distributie a sunetului, acestea putand fi accesate automat de catre sistem.

"Clientii nostri asteapta maximum de fiecsre data cand au la dispozitie un Bentley. Iar sistemul "Naim for Bentley" dezvolta maximum din ceea ce poate oferi un sistem audi intr-o masina. Suntem foarte multumiti de gama Naim for Bentley. Paralela dintre cele doua marci este incredibila: ambele parti sunt britanice si ambele doresc sa dezvolte cele mai fine si mai luxoase produse manufacturate din segment. E parteneriatul perfect", au declarat oficialii celor doua companii la oficializarea colaborarii.

Taguri: Bantley, Naim

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru