Sistem audio hi-fi de la Pagani

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.03.2008
Constructorul italian de supercaruri a creat un sistem audio personalizat care ofera 2000W.

Esential

30.000 de ore este durata de viata a CD-playerului inglobat in sistemul audio Pagani.

Pagani, celebrul constructor italian de supercaruri, a descoperit un nou segment de piata pe care poate vinde foarte bine. Nu este vorba de o piata auto ci de una audio, Pagani dand nastere unui sistem home-theatre atent personalizat si foarte exclusivist.

Sistemul audio gandit de constructorul italian a fost dezvoltat cu materiale de inalta calitate capabile sa ofere o inalta calitate a sunetului dar si o durabilitate extrem de mare. Pagani asigura clientii sai ca CD-playerul are o durata de viata de aproximativ 30.000 de ore.

Exclusivitatea este data si de fibra de carbon folosita pentru carcasele boxelor si a sistemului. Amplificatorul noului sistem audio Pagani ofera o putere continua de 150W si 8 ohmi, clientii ajungand sa se bucure in final de 2000W.

Constructorul italian nu a comunicat inca pretul pentru acest sistem audio, dar este foarte probabil ca acesta sa fie foarte scump din cauza materialelor folosite in dezvoltarea sa.

via | Pagani

Taguri: Pagani

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru