Sisteme de recunoastere vocala pe modelele Ford?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.08.2007
Ford si Nuance Comm au discutat o posibila echipare a modelelor americane cu sisteme de recunoastere vocala.

Gadget-urile auto reprezinta un factor hotarator in alegerea unei masini. De aceea constructorii din toata lumea incearca sa-si echipeze modelele cu cea mai noua tehnologie existenta pe piata. Nuance Communications Inc. intentioneaza sa revolutioneze gadget-urile auto prin introducerea unui sistem de recunoastere a timbrului vocal.

Lider de piata in acest domeniu, Nuance a dezvoltat un parteneriat cu Ford prin care pune la dispozitia constructorului american sistemul de recunoastere vocala impreuna cu soft-ul de utilizare. Prin aceasta mutare Ford, care detine in acest moment si un parteneriat cu Microsoft, intentioneaza sa implementeze acest sistem in interiorul viitoarelor sale modele.

Printre facilitatile oferite de acest sistem se numara alegerea melodiei preferate prin simpla rostire a numelui artistului si a cantecului, stabilirea unor setari proprii ale masinii prin memorarea mai multor timbre vocale si controlarea simultana a tuturor sistemelor din habitaclu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru