Six River te ajuta sa-ti construiesti propria masina

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Six River ofera trei modele sportive, botezate Sonic7, Rocket si VStorm, care pot fi asamblate in garajul clientilor.

Esential

143 de cai este puterea totala de care dispune VStorm.

Daca v-ati dorit vreodata sa va construiti propria masina in garajul din fata casei, visul vi se poate indeplini cu ajutorul celor de la Six River. Compania iti promite propria ta masina daca esti dispus sa muncesti la asamblarea sa putin peste 100 de ore.

Six River te asigura ca vei avea o masina care sa-ti ofere senzatii tari dar in acelasi timp sa fie si unica. Constructorul de nisa ofera clientilor trei modele, botezate Sonic7, Rocket si VStorm, capabile sa satisfaca nevoi diferite pentru clienti diferiti.

Modelul VStorm promite viitorilor clienti senzatii tari la un pret relativ mic. Propulsorul imprumutat de la un Aprillia Mille, cu o cilindree de 997 cmc, dezvolta 143 de cai putere si un cuplu motor de 101 Nm. Resursele motorului, completate de o masa totala de doar 500 de kilograme, reusesc sa imprime un comportament sportiv si performante demne de invidiat. VStorm se poate lauda cu un sprint de la 0 la 100 de km/h in doar 4.8 secunde.

via | Worldcarfans

Comentarii (1)

  • EMILIO
    CIT COSTA? SI EU VREAU
    SI EU VREAU
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru