Skoda a dat drumul la GreenLine

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.09.2007
GreenLine este o linie ecologica lansata de cehi la Frankfurt in spiritul noului trend de pe piata auto.

Una dintre premierele mondiale Skoda la IAA 2007 este GreenLine, o noua linie de modele proiectate pentru a oferi economie si grija pentru mediul inconjurator oferind minimizare maxima a emisiilor de particule solide si CO2

Primele modele ale acestei linii noi sunt Fabia GreenLine si Fabia Combi GreenLine (1.4 TDI PD DPF/59 kW). Desi gama de dotari optionale nu a fost limitata substantial, emisiile de CO2 ale noului model nu depasesc 110g/km.

Un alt model GreenLine este Octavia Combi FlexFuel, care va fi lansata pe piata suedeza spre sfarsitul acestul an. Acest nou autoturism este echipat cu un motor E85 , 1.6 MPI/75 kW (E85 este un amestec de bioethanol (85%) si benzina (15%).

Comentarii (3)

  • auto
    o masina da o masina . cumparatii masini nu logan scumpa si proasta.goghe tm
    0 0
  • dacian
    ba loganu e bun, indiferent ce zice goghe.. idei preconcepute...
    0 0
  • Avram Marian
    Logan
    Am un harb de maxim 2 ani jumate(ce se chiama Logan)
    si a inceput sa-l pape rugina. Daa RUGINA, ati inteles bine, cei de la garantii nu vor sa-mi schimbe tablele ruginite. Ei zic sa o dau la vopsit, dar, domnilor eu am garantie la caroserie 6 ani nu la vopsea.Concluzie: luati-va Logan sa plangeti dupa bani.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru