Skoda Fabia 2 Combi, (aproape) oficial!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.07.2007
Cehii de la Auto.cz au publicat prima fotografie a celei de-a doua generatii a lui Fabia Combi.

Ne-am obisnuit deja ca fotografiile modelelor noi sa apara in prima faza "neoficial", desi ele fac parte din setul pe care constructorii il pregatesc de fiecare data. Ei bine, acesta e si cazul noii Skoda Fabia 2 Combi, versiunea break a celei de-a doua generatie a cunoscutului model ceh.

Fotografiile au fost publicate in premiera mondiala de colegii de la Auto.cz si din imagini puteti compara viitorul break cu versiunea hatchback dar si cu generatia precedenta. In principiu, diferentele se situeaza la nivelul dimensiunilor exterioare. Astfel, Fabia 2 Combi masoara 4232 mm in lungime, 1646 mm in latime, 1452 mm in inaltime si are un ampatament de 2462 mm.

In ceea ce priveste motoarele care vor face deliciul viitorilor posesori ai Fabiei break, acestea vor fi aceleasi care sunt disponibile si pe versiunea hatchback: 1.2 60 CP, 1.2 12v 69 CP, 1.4 86 CP, 1.6 105 CP pe benzina si 1.4 TDI 69/80 CP, 1.9 TDI 105 CP diesel.

Vom reveni cu mai multe informatii imeidat ce acestea vor fi disponibile.

Comentarii (15)

  • skoda......
    bine ca a aparut si asta...dar macar modelu vechi cand o sa-l aduac in tzara ca stai peste 3 luni dupa ce il platesti ca sa iti vina. skoda....
    0 0
  • skoda
    Skoda este o masina superba. nimic de comentat la ea.
    0 0
  • Bravo cehilor...
    Frumoasa masina. Am trecut la Seat dar Skoda imi trezeste nostalgii vechi.
    Felicitari ceho-germanilor.
    Noi romanii avem multe de invatat de la ei...
    0 0
  • mda
    ce poze de kkt .... in fine.... foarte slab la stiri auto .... automarket = varza
    0 0
  • Danutzky
    urataaaa
    rau de tot...
    0 0
  • jazzboy
    frumusica
    mie imi seamana un pic cu mini la partea stalpului din fatza...e copiat un pic...dar no.este o mashina buna...mai bunca decat multe altele...iar de automarket, chiar e ok..e un site bine organizat, si foarte aerisit...bravo...
    0 0
  • Architrion
    Fara sare si piper
    Designul este anost. Nici prima varianta nu a "dat pe spate" dpdv design, dar asta parca e si mai "bumbulina". In ziua de azi cand si modelele mini au design emotional (vezi Corsa, 207, Clio. Mazda 2), Skoda parca a batut pasul pe loc cu Fabia.
    Nu comentez fiabilitatea, nu stiu, probabil e buna din cate am auzit.
    Sper ca au imbunatatit ergonomia interiorului deoarece modelul vechi era tare incomod, mai ales pe locul soferului.
    0 0
  • fabia 2 combi
    da un replay...
    mie imi place cum arata din lateral.. :)
    0 0
  • laurro
    !!
    pentru cine nu stie va spun ca sunt super masini! sotia mea are o fabie din 2004, cu care merge prin bucuresti,fara sa tina seama de nimic. ia pus doar benzina si ia facut service-ul la timp ( la avia ) nici un fel de problema nu a avut!! chiar ma enerveaza chesti asta, deoarece eu am scimbat vreo 3 masini intre timp, nu noi e adevarat,ci aduse de afara. skoda a ajuns sa-si depaseasca profesorul (vw)!!
    0 0
  • mihnea
    skoda sucks
    eu am o skoda fabia de anul asta (dar modelul vechi)..careia i s-a schimbat motorul dupa 2500 de km..si alti prieteni au avut probleme destul de mari cu ele, gen sa moara brusc toata partea electrica, etc..si am si avut grija la diverse lucruri in trafic, cum ar fi pietoni, semafoare, tramvaie s.a., dar degeaba..s-a stricat foarte repede..mi se par niste masini incredibil de proaste,mai bine imi luam logan
    0 0
  • skoda fabia sucks
    MIHNEA zic eu ca are dreptate . Fabia nu e prea stralucita la motor ... si eu la randul meu cunosc persoane care au masina asta (modelul vechi) si nu se lauda deloc cu ea...si culmea laudau Loganul cum ca ar avea un motor mai fiabil.
    0 0
  • Mihnea sucks
    Mihnea inainte sa te bagi in seama eu zic sa iti cumperi o Fabia mai uite-te o data sa nu fie Renault sau vreo gluma dasta ieftina(Logan).Ca fost posesor de logan nici nu as avea termen de comparatie.



    De ce toti posesorii de Renault sunt complexati????
    0 0
  • MIHAI O
    SKODA !!!
    Eu sunt la a doua Skoda!De la Tour am trecut la Octy II Elegance si ma pregatesc de L&K!Sincer , nu am absolut nimic de reprosat!Este o masina peste care usor se asterne puternica pecete a calitatii germane, iar cu timpul o sa fie foarte greu sa le mai deosebesti!Deci haideti sa fim seriosi:dati la o parte tot ce se vinde serios si de clasa lux in tara asta si vedeti cine ramane:SKODA!
    0 0
  • Skoda !
    Eu am o fabia sedan din 2002 si am ajuns la 120 000 de km si nu am avut probleme cu ea. Acum am luat si Octavia Elegance si am lasat sotiei fabia. Sunt foarte multumit de amandoua. Si in continuare o sa merg pe SKODA.
    0 0
  • fabia 2 sedan
    oare cand va aparea skoda fabia 2 sedan ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru