Skoda isi mareste productia cu 50%

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.06.2007
Cehii si-au anuntat obiectivele pana la sfarsitul anului 2010. Este cert ca afacerile merg foarte bine la Skoda.

Skoda a anuntat ca isi propune ca pana la sfarsitul acestui deceniu sa inregistreze o crestere de 50% a vanzarilor. Acest lucru determina, la randul lui, o crestere cu 50% a productiei.

Principalul cap de pod al expansiunii cehe pe piata auto mondiala vor fi pietele emergente din China si India. Detlef Wittig, CEO Skoda, a declarat ca pentru acest an au fost programate sa fie produse 580.000 de unitati, dar numarul a trebuit sa fie suplimentat pana la 610.000, din cauza cererii ridicate.

In planul de expansiune al cehilor este prevazut un nou model, care sa se situeze dupa Fabia si sa fie destinat pietelor emergente, plus o noua generatie a modelului Superb si un facelift pentru Octavia.

In ceea ce priveste expansiunea pe pietele emergente, Skoda vrea sa produca pana in 2010 pentru piata chineza circa 100.000 de unitati, fata de 30.000 in prezent. De asemenea, sunt prevazute investitii de 300-400 milioane euro pe an, pana in 2010, in tari ca Rusia si India.

Comentarii (2)

  • PikaChu
    Skoda_4_Ever
    Felicitari guvernului care a luat cea mai buna decizie in momentul in care a vandut majoritatea de actiuni grupului VAG... in schimb guvernul roman a ales "Golanul"
    0 0
  • skoda e PROASTA!
    am o fabia, cumparata noua, care la 2400 (nu lipseste nici un zero, e doua mii patru sute) de km s-a stricat..s-a aprins beculetul rosu de la ulei pe bord..am dus-o la service si mi-au chimbat motorul...dupa o luna de stat pe acolo si cand mi-au dat-o inapoi nici macar spalata nu era, era plina de jeg..asa ca decat masini multe si proaste, mai bine putine si bune..sau mai bine ne lasati in pace cu mitul ca masina germana e buna, ca iata, skoda mea e incredibil de proasta, mai bine imi luam logan sau cielo si ieseam si mult mai ieftin
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru