Skoda Octavia facelift costa 13.737 euro in Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.11.2008
Skoda Octavia facelift va scoate din buzunarul romanilor 13.737 de euro pentru echiparea de baza.

Noua Skoda Octavia facelift va sosi foarte curand si in Romania. Dealerii de la noi din tara isi pregatesc deja showroom-urile pentru primirea noului model si isi actualizeaza lista de preturi.

Lansat in toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris, faceliftul noii Skoda Octavia a fost bine primit de public multumita imbunatatirilor aduse de constructorul ceh. Noua Octavia beneficiaza cum era si normal de sistemul Cruise Control, faruri adaptative cu xenon, elemente reflectorizante in bara de protectie si proiectoare de ceata cu iluminare diurna si in viraje.

Confortul este sporit de scaune redesenate cu noi materiale si culori, spatiu mai generos pentru pasagerii din spate, consola centrala cu sisteme de iluminare albe, volan multifunctional cu trei spite imbracat in piele, sistem ultra-performant de navigatie si radio CD cu MP3 player.

Potrivit informatiilor oferite de Brady Auto Center, noua Skoda Octavia facelift va avea un pret cuprins intre 13.737 si 21.718 euro cu TVA inclus, in functie de dotarile si variantele de motorizare alese.

via | Brady Auto Center 

Taguri: Octavia, Skoda

Comentarii (16)

  • Functionarul
    OCTAVIA
    13 si ceva ar fi ok, dar nu cu rahatu ala de motor 1,4 si cheala . Astia de la skoda sunt bulangii ca pe variantele de intrare chiar nu merita sa le mai produca. cine-si ia 1,4 70-80 CP ? si nimic pe ea ? te atrag sa te duci pana la ei la magazin si cand incepi sa-ti configurezi troaca belesti ochii la sf cand vezi pretul
    0 0
  • Frumoasa dar scumpa... pentru mine
    0 0
  • bai functionare astia de la skoda au fost baieti simtiti si au facut si o varianta fara motor, adica 1.4 80 de cai si dotata mai slab ca sa poata si fraieri ca tine sa isi ia o masina nu un harb care i se pare lui ca e mai ieftin si a doua zi sa se duca la service ca nu ii mai merge caruta asa ca mai bine casca ochii la ofertele celorlalti producatori si dupa aia mai da-ti cu parerea despre skoda. daca nu ai coborat in viata ta din dacie sau tramvai nu mai spune ca skoda e traoaca pentru ca daca prin absurd ai avea una ti-ai da seama ca e mai buna decat altele cu pretentii.
    1 1
  • skoda o marca total supraevaluata in romania. ( atit ca pret, cit si ca imagine )
    1 0
  • mda
    Maaa,sa va zic si eu ceva:caroserie ceha si motor nemtzesc da,dar nu de 1,4 si 70-80cai,pentru ca asha ceva are si loganul si e si mai ieftin si platesc doar mashina nu shi marca si apoi dupa cate imi aduc aminte,pe totzi ne-a cacat mamele noastre in dacie,care a fost buna ca si-a facut si shmecherul shi fraieru treaba cu ea;sau aia de s-au ajuns au uitat de unde au plecat;rushinica;asta e frate cine poate oase roade...asa-i da e rau sa fi patron sa ai s-klasse si sa n-ai tigari sau o suta de mii in buzunar...unii nu se pot caca de foame,dar vor tot
    0 0
  • hihihi
    DA` URITA MAI E , SARACA.................NU MI-AS LUA NICIODATA !
    0 0
  • casapul
    alex e un ratat
    alex este un ratat crestin asa ca sa viziteze www.fcdmdehc.tk pt ca i-am facut o melodie numai pt el
    0 0
  • @alex
    Alex, ce anume nu iti place, blonda sau octavia?
    Ce anume nu ti-ai lua, blonda sau Octavia?
    Acuma sa ne intoarcem ontopic. Masina arata mai bine decat modelul actual (cel fara facelift), dar totusi motorasul ala de 1.4 nu tare ar avea ce cauta pe masina in configuratia actuala de putere. Am avut o octavia 1 cu motorul de 1.4 si 75cp, dar se simtea foarte tare submotorizarea. Era silentios, mergea frumos, dar nu aveai ce sa te gandesti la depasiri sau mers sportiv.
    0 0
  • praf..
    la asa masina sa incepi cu motor mic..asa o musca cumparatorii..woaa..13000e..si are motoras de drujba pe ditamai caroseria..si dotari ciuciu..si yaris-ul meu are motor mai tare ca asta..si ii jumate din ea..muahahaha..hai ceaules
    0 0
  • hai siktirus
    Cred ca Alex (ratatu) e GAY.!!

    @shtou Acrii mai sunt strugurii!!
    @Alex Daca ar stii tactu ca scrii mesaje aiurea pe forum ti-ar rupe urechile!!
    0 0
  • John Doe
    2.0 TDI PD
    @mda ai dreptate frate, dar cocalarii viseaza la Q7 alb ;)
    0 0
  • florin
    hmmm
    ....cred k alex asta are si el un logan,i-a mai pus si niste folii si la orice masina kare face pe akolo....... kat la ajuns loganu in rate pe "n" ani zice k ii naspa, caci loganu lui ku LEX la nr e mai fain
    0 0
  • iulian
    un simplu search
    ..inainte sa comentati aiurea deschide internet explorer scrie motorizari skoda octavia facelift si afli iemdiat ca exista si motorul 1.4 tsi de 122CP dar e mai simplu sa critici...vorba altora..traim in romania.
    0 0
  • @iulian
    ..
    ..prietene,este si 2.0TFSI 200cp,ce zici?da nu la 14000e..despre asta vorbeam...dai 14000 si ai masina cu motor de drujba si dotari primitive..1,4 FSi nu-i mai 14000e..ci ii..mai muult..
    @ gigi..draga prietene..pt mine strugurii nu au fost acrii cand mi-am cumparat masina,pt ca masina mea chiar face parte din aceasta clasa..si am refuzat skoda..dupa drive teste si toate detaliile;am ales altceva din aceasta clasa(mai scump ca skoda si mai bun..mai este honda,mai este mazda,toyota..sa-ti mai enumar?)..iar yaris-ul ii al sotiei,si crede-ma ca un yaris TS ii mai rapid ca skoda cu motor de 1.4 si FSI..ii mai rapida/stabila pt cat de mica ii ca multe masini cu pretentii...ma crezi? ceaules
    0 0
  • K-lumea
    Imi place foarte mult aceasta masina si sincer imi doresc sa achizitionez una dar mai sper primavara.Imi place aceeia cu motor de 1.4TSI si 122 cp au auzit ca este foarte bun motorul si in combinatie cu mai multe dotari masini face 20 de mii ceea ce nu mi se pare foarte multe.Deabia astept sa fac rost de banii necesari,sa fac un test-drive dar si fara test-drive sunt convins ca o sa o cumpar :) Este mult mai frumoasa decat precedenta....
    0 0
  • fain
    mai fratilor eu zic k e frumusik da cu mator 1.9tdi .Dar modelul precedent R S eu zic ca e super kool parerea mea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru