Skoda, partener oficial la Jocurile Olimpice

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.08.2008
Skoda va fi partener oficial la Jocurile Olimpice de la Beijing, unde va pune la dispozitie 650 de exemplare Octavia.

Esential

650 de unitati Octavia vor asigura transportul organizatorilor la Olimpiada de la Beijing.

Constructorul de automobile Skoda este partenerul Comitetului Olimpic Ceh inca din 1992. Anul acesta, ca membru a grupului Volkswagen, Skoda a devenit masina oficiala a Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Un total de 650 de automobile Skoda Octavia in versiunea chineza, cunoscuta sub denumirea de Octavia Mingrui, vor sta la dispozitia comitetului de organizare a jocurilor olimpice pentru transportul sportivilor si echipelor tehnice ale acestora.

Grupul Volkswagen a creat un pavilion intitulat “Expozitia Olimpica”, destinat tuturor vizitatorilor jocurilor olimpice. Aici, publicul se poate familiariza cu brandul ceh si cu istoricul sau prin intermediul unor modele precum Skoda “Monte Carlo” si Octavia Mingrui.

La finalul Jocurilor Olimpice, automobilele Skoda Octavia vor fi utilizate si de participantii la Paralimpiada, pentru care cehii sunt de asemenea parteneri oficiali.

Comentarii (3)

  • marius
    Oare pe cand a fi si Dacia partener la JO ? :))...
    0 0
  • bogdan
    msrius nu va fi niciodata dacia partener la JO ,)
    0 0
  • bogdan
    marius scuze
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru