Skoda ramane in Turul Frantei

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 24.10.2007
Cehii si-a prelungit pe inca 4 ani parteneriatul cu Societatea organizatoare a Turului Frantei.

Skoda a anuntat astazi ca si-a prelungit contractul de sponsorizare cu societatea organizatoare a Turului Frantei.

Skoda a inceput parteneriatul cu cea mai prestigioasa competitie de ciclism din lume in anul 2004, dar dupa scandalele de dopaj din editiile 2006 si 2007, compania ceha s-a gandit sa nu mai continue parteneriatul.

Skoda si Societatea Turului Frantei au semnat un nou angajament pentru perioada 2008-2011. Prin acest contract, majoritatea masinilor de asistenta din Turul Frantei vor fi modele Skoda, iar toate liniile de sosire ale etapelor Turului Frantei au inscriptionate numele companiei cehe.

Oficialii Skoda au declarat ca prin noul contract, Skoda continua sa sustina ciclismul si principala lui competitie.Ciclismul si hocheiul pe gheata sunt principalele sectoare din lumea sportului prin care Skoda investeste in imaginea sa. Prin parteneriatul cu Turul Frantei, Skoda este obligata sa sustina si alte curse celebre cum ar fi clasica de o zi Paris-Roubaix sau cursa Paris-Nisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru