Skoda reduce productia cu 18.000 unitati

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.11.2008
Skoda este serios afectata de criza economica, motiv pentru care anunta o noua reducere a productiei.

Esential

700.000 de unitati va produce in acest an Skoda.

Skoda, marca ceha din grupul VW, a anuntat reducerea productiei cu 18.000 de unitati in ultimele doua luni ale anului.

Chiar daca grupul VW a inregistrat vanzari exceptionale chiar si9 in contextual prabusirii pietelor auto la nivel mondial, Skoda nu a putut tine pasul cu marcile surore si anunta masuri protective.

Cererea slaba a determinat producatorul din Mlada Boleslav sa ia aceasta masura, dupa ce anterior anuntase reducerea cu inca 13.000 de unitati a productiei programate pentru 2008.

Cu toate acestea, Skoda a anuntat ca nivelul final al productiei din 2008 il va depasi pe cel din 2007. Obiectivul productiei Skoda pentru 2008 este stabilit la 700.000 de vehicule, fata de 630.000 anul trecut.

Via | Reuters

Taguri: Skoda

Comentarii (4)

  • cozappz
    Noua...
    Cu noua Fabia asa de urata si cu noua Superb asa de scumpa si cu noua Octavia asa de inexistenta, ce pretentii au?
    0 0
  • danutzu
    skoda
    fabia noua este urata si incomoda la vizibilitatea laterala - geamurile alea pozitionate asa de sus si de scurte pe inaltime te fac sa te simti ca intr-un tab - nu vezi DELOC bine in jurul tau- daaaar in magina se sta bine atat in fata cat si in spate. asta este atu-ul cel mai tare al masinii. alte lucruri proaste sunt motorizarile puturoase 1,6 abia are 101 CP iar altii au depasit deja 120 CP (coreenii)
    0 0
  • Superb scump?!
    Skoda Superb masina scumpa?! cam bateti campii baieti. Unde mai gasiti voi masina din aceeasi categorie care sa plece de la 19000E?!
    0 0
  • Hehe
    Bre nea Radu sa ti-o iei tu ma pe aia de 19 000 de euro :)) . Cu motor de rahat si dotari la fel... mai bine o Octavia mai dotata si mai puternica. Nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru