Smart Fortwo a primit un diesel mai puternic

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 24.07.2009
Versiunea 2010 a modelului Smart Fortwo a primit un diesel mai puternic. Motorul cdi dezvolta acum 54 de cai putere si un cuplu motor de 130 Nm.

Mercedes a anuntat astazi ca versiunea 2010 a modelului Smart Fortwo cdi va primi un aport de putere de aproximativ 21%.

Modelul urban dispunea pana in prezent de un motor diesel de 44 de cai putere, care a fost insa imbunatatit pentru a livra pana la 54 de cai putere si un cuplu motor total de 130 Nm, cu 18% mai mult decat in vechea configuratie. Chiar si asa, cei 10 cai putere in plus nu reusesc sa imprime un comportament sportiv masinii, Fortwo cdi accelerand de la 0 la 100 de km/h in 17 secunde.

Pe de alta parte, valorile consumului sunt foarte mici, Smart anuntand oficial ca media pe care o poate inregistra Smart este de 3.4 litri/100 de km. In aceste conditii, nici emisiile nu au valori astronomice, Fortwo cdi inregistrand doar 88 g/km.

Exceptand modificarile aduse unitatii diesel, versunea 2010 a actualului Smart Fortwo va oferi ca optionale o cotiera rabatabila, un sistem hands-free si un sistem multimedia cu afisaj color.

Pe piata din Germania, Smart Fortwo cdi, versiune 2010, pleaca de la 11.790 de euro, pentru varianta de caroserie coupe, cu 200 de euro mai mult decat vechiul model.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru