Smart Fortwo Brabus: 97 de cai si 22.430 de euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.08.2007
Smart a lansat in Europa Fortwo Brabus, o versiune de performanta a mini modelului care va costa chiar si 22.430 de euro.

Dupa debutul din aceasta primavara de la Salonul Auto de la Geneva, Smart Fortwo Brabus se pregateste de lansarea pe piata europeana. Micul model de performanta va fi disponibil in doua variante, Coupe si Cabrio, pe care se vor regasi doua versiuni de echipare: una de baza si una de top botezata Exclusive.

Ambele variante vor primi un nou spoiler frontal cu prize mari de aer, un eleron special si scaune sport din piele. Sub capota Brabus a echipat modelele cu un motor in trei cilindri de 1.0 litri supraalimentat capabil sa dezvolte 98 de cai putere la 5700 de rpm. Cu un asemenea bagaj de putere, micul Fortwo poate accelera de la 0 la 100 km/h in 9.9 secunde, fiind capabil sa atinga o viteza maxima de 155 km/h.

Cei care isi doresc o masina mica dar puternica vor fi nevoiti sa scoata din buzunar intre 16.490 de euro si 22.430 de euro.

Comentarii (1)

  • :D
    Ffff praff, la 130, daca ai vant lateral decolezi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru