Smart se baga in priza

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.07.2006
Ultima versiune a modelului Fortwo dezvoltata de smart reprezinta o incercare intersanta de autoturism electric. Ea va fi prezentata la Salonul Auto de la Londra.

Dupa Fortwo diesel hybrid, dupa micro hybrid si dupa Fortwo cng, smart a anuntat prezentarea, la British Motor Show, a versiunii Fortwo EV. 200 de exemplare electrice vor fi produse si distribuite in Marea Britanie, care va servi ca piata de testare pentru noua versiune ecologica smart.

Fortwo EV dispune de 30 kW de putere, ceea ce ar trebui sa ii permita sa ajunga de la 0 la 50 km/h in 6.5 secunde si sa atinga o vitezxa maxima de 110 km/h, in conditiile in care autonomia se va situa in jurul a 110 km cu bateria plina.

Rezultatele acestui test pe piata britanica vor fi cu atat mai interesante cu cat modelul smart, considerat o citadina prin excelenta, ar putea sa isi gaseasca o a doua tinerete sensibilizand publicul tanar si interesat de problemele de mediu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru