Smolenski vinde din nou TVR

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.03.2007
Nikolai Smolenski a vandut din nou compania britanica TVR, dupa ce o rascumparase acum cateva zile.

Rasturnare de situatie in cazul TVR. Dupa ce Nikolai Smolenski a scos la vanzare si tot el a recumparat compania TVR, informatii neoficiale sustin ca rusul a vandut compania unor oameni de afaceri din Florida.

Adam Burdette si Jean Michel Santacreu, care locuiesc in Orlando, l-au contactat initial pe Smolenski acum 18 luni pentru a discuta despre un posibil import de automobile TVR. Acum insa se pare ca cei doi au cumparat compania si intentioneaza sa pastreze doar numele brand-ului, echipa de management din Marea Britanie si 20 de ingineri.

Cei doi intentioneaza sa construiasca 5000 de masini anual, ei declarand ca au deja 2000 de comenzi in Statele Unite. Aceasta schimbare va duce la vanzarea a numai 500 de unitati in Marea Britanie, majoritatea exemplarelor fiind rezervate pentru Statele Unite.

In prezent se zvoneste ca Ricardo Engineering, Marea Britanie, va oferi propulsoarele iar italienii de la Bertone se vor ocupa de asamblarea finala a masinii. Daca lucrurile merg bine, productia va incepe in mai putin de trei luni, primele masini care urmeaza a fi lansate fiind versiuni imbunatatite ale modelelor Sagaris si Tuscan.

Comentarii (1)

  • aha
    astea da masini, dau clasa la porsche si altele!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru