Sofer drogat face cercuri extratereste

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.07.2007
Un olandez aflat sub influenta cocainei a incercat sa fabrice imaginea unei posibile aparitii extratereste pe o plantatie agricola.

Pentru a aniversa 60 de ani de la evenimentele de la Roswell (2 iulie 1947), un olandez a incercat sa creeze cerculete in campuri, aparitii banuite ca ar fi de origini extratereste.

In cazul de fata, olandezul de 35 de ani din regiunea Dussen, aflat sub influenta cocainei a incercat sa aiba parte de acesta distractie la volanul masinii personale. Lucrurile nu s-au aprit aici. Doua masini de politie l-au urmarit pe petrecaret prin respectiva plantatie si au reusit sa-l scoata in afara terenului agricol si sa-l faca sa se opreasca in santul de la marginea drumului.

La terminarea acestui episod consecintele au fost fatale pentru plantatia agricola. Imaginea aeriana ne poate confirma ca nu poate fi vorba despre o lucrare extrateresta ci una de inspiratie umana aflata sub efectul cocainei.

Comentarii (2)

  • just me
    prostii
    cum puteti sa puneti o asemenea stire??
    e o aberatie!!!
    nu mai aveti ce scrie si puneti prostii de astea!!
    cum poate cineva sa faca atatea ture pe terenul acela si fugarit de politie!!! si mai era si plantat!! o masina NU POATE SA ALERGE ASA PE UN TEREN AGRICOL!! si mai ales fugarit de politie!!
    se vede ca ati inceput sa scrieti povesti in lipsa de alte materiale!!!
    0 0
  • pentru just you
    iti garantez ca informatia este 100% reala, iar domeniul stirei spune totul:
    - "o lume nebuna"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru