Soferii care intra in judetul Constanta, opriti de politie

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Este vorba de o actiune a politiei rutiere care realizeaza un sondaj printre soferi.

Reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai administratiei drumurilor au realizat astazi un sondaj in randul soferilor, la intrarea in judetul Constanta si pe drumurile spre litoral, scopul studiului fiind imbunatatirea conditiilor de trafic in sezonul estival.

Echipele au solicitat soferilor date cu privire la scopul, originea si destinatia calatoriei, notand totodata numarul de inmatriculare al autovehiculului si numarul de pasageri. Datele vor fi centralizate si prelucrate de un institut de sondare din Bucuresti. La ancheta participa, pe langa Politie, reprezentanti ai Regiei de Drumuri si Poduri si ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADR). Studiul de trafic se face cu obiectivul de a promova proiectele de modernizare a drumurilor si imbunatatirea conditiilor de trafic care devin greoaie in timpul sezonului estival.

"Facem apel la conducatorii autovehiculelor care circula pe sectoarele de drum unde se desfasoara recensamantul sa dea dovada de intelegere si sa furnizeze informatiile solicitate", a declarat pentru Mediafax, coordonatorul operatiunii, Aurelian Drogeanu, de la Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta.

Ancheta de trafic a inceput la ora 7:00 si se va incheia la ora 21:00. Conform datelor anuntate de Politia Constanta, traficul rutier a crescut considerabil fata de anul trecut, in luna iulie 2007 inregistrandu-se 35.000 autovehicule/24 ore, fata de 17.000 in aceeasi perioada a anului trecut.

Comentarii (2)

  • nicoara
    politia pe sosele
    nu e rau dar ar trebui o prezenta mai mare a politiei pe sosele si pe strazi. scoateti-ii domnule fatuloiu din birouri si trimiteti-i in drum chiar daca unora le place doar uniforma si salarul si mai putin mirosul de asfalt si benzina.....
    0 0
  • MihneaG
    Cresterea
    Pai anul trecut pe vremea asta nu era vremea buna la mare, normal ca pe caldurile astea omu' a luat-o spre mare sau munte.
    Ar trebui sa compare mere cu mere, nu cu pere
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru