Soferitele pensionare, mai periculoase ca tinerii drogati

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 26.11.2007
Un studiu recent arata ca femeile in varsta care iau medicamente puternice reprezinta un pericol.

Esential

60 este varsta aproximativa de pensionare a femeilor la nivel european.

Femeile in varsta care iau anumite medicamente prescrise de medic reprezinta un pericol mai mare la volan decat tinerii soferi care consuma alcool sau droguri, este concluzia unui studiu recent.

Conform Centrului European de Monitorizare a Drogurilor si a Dependentei de Droguri, tot mai multe femei de varsta a doua si femei batrane sunt descoperite la volan cu un nivel ridicat de substante stupefiante in organism, cauzate de consumul de medicamente.

Studiile efectuate pe acesta tema arata ca cele mai multe femei care depasesc varsta a doua si sunt soferite prezinta urmele unor substante anabolizante in sange, ceea ce reprezinta un real pericol pentru siguranta traficului.

Cifrele acestui studiu arata ca rata pericolului in acest caz il depaseste pe cel creat de tinerii adolescenti soferi care consuma alcool sau droguri la volan.

Comentarii (4)

  • cristi
    ...
    chiar au dreptate si nu merita sa fie in trafic atata timp cat se uita cu lupa ca sa citeasca ceva probabil scris cu caractere de 20....cred ca atunci cand sunt sub influenta medicamentelelor si se sperie in trafic cine stie ce nebuni pot sa faca in trafic...Rip=))
    0 0
  • droguri
    am auzit ca s-au legalizat drogurile si prostitutia in Romania.....
    0 0
  • Aiurea
    Cred ca au bagat faza cu medicamentele din politete. Si fara medicamentele, batranele sunt un pericol. Mai ales alea gargarisite care citesc cu lupa.
    (si nu ma refer la putinele exceptii care intr-adevar stiu sa conduca si sunt inca "verzi")
    0 0
  • toteu
    super amuzanta stire, dar si adevarat in mare parte
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru