Speculatii: Fiat Bravo Crossover

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.06.2007
Dupa succesul obtinut cu hatchback-ul Bravo, Fiat se gandeste si la o varianta crossover a modelului.

Motivati probabil de succesul de care s-a bucurat proaspat lansatul Bravo, Fiat se gandeste sa lanseze si o varianta crossover a noului hatchback. Noile interpretari prelucrate digital pot fi considerate viitoare ipoteze de design.

Viitorul crossover va avea o lungime de 4.50 metri si va fi construit pe platforma modelului Delta HPE. Lansarea sa pe piata este asteptata in 2009-2010 iar pretul sau a fost deja estimat undeva intre 22.000 si 30.000 de euro.

Fiat Bravo Crossover va inlocui probabil actuala generatie Multipla, cifra de vanzari preconizata fiind de circa 80.000 de exemplare pe an.

Comentarii (2)

  • Scump doamna scump
    In ziua de astazi cu o asa concurenta pe piatza masinilor , cu o tendinta LOW COST a masinilor , un Fiat la 30 000 mi se pare exagerat , sa fim seriosi nu se compara cu un passat care pleaca de la 22 000 cu toate taxele. Nu stiu la pretul asta daca va avea asa mare succes.
    0 0
  • razvan
    nu cred
    La ce pret se va vinde Bravo in Romania?Eu stiam ceva de 23000 fara taxe
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru