Spinner-ele interzise in New York

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.02.2007
Oficialii din New York vor sa interzica folosirea spinner-elor si a capacelor de roti. Amenda pentru cei care incalca legea va fi de 750$.

Administratia statului New York se gandeste la o legislatie care sa interzica folosirea spinner-elor si a capacelor de roti. Legea 1640 a fost reintrodusa in Legislatura Statului New York de senatorul John Sabini. Prevederile legale impun o amenda de 750 de dolari pentru persoanele care vor continua sa isi echipeze masinile cu spinnere sau capace de roata.

Legea a fost propusa deja Comitetului Transporturilor din cadrul Senatului si urmeaza a fi aprobata. O organizatie din cadrul SEMA (Salonul Auto de Tuning si Accesorii de la New York) a facut apel la cetateni pentru a crea presiune asupra senatorilor, presiune care sa duca la respingerea legii.

Comentarii (12)

  • Spinner-ele interzise in New York
    Va multumesc pentru informatie... dar as fi mult mai multumit daca ne-ati spune si de ce s-a luat aceasta hotarare...
    0 0
  • cedrik
    pt eugen
    poate trage curentu pe pietoni cand se invart..ca alt motiv nu vad...acusi o sa interzica si elicele de la avioane si elicoptere care sunt tot un fel de spinere, numa fara janta sub :)
    0 0
  • dar de ce :)) ?
    ce tare shi motivul pt. care s-a luat aceasta hotarare care este :)) ? shi-o fi taiat cineva mana in spinnere =)
    0 0
  • spinnere
    Crea confuzie intre pietoni, nu erau siguri daca masina merge sau sta...si asteptatu ca prostii la semafor :))
    0 0
  • nisip in ochi
    Adevaratul motiv poate fi chiar la un nivel mai inalt si anume o neintelegere intre producatorii de spinnere/capace si senatorul care a propus lege. O datorie sau o sponzorizare nereusita. Alt motiv mai serios nu vad, k ele nu reprezinta nici un pericol.
    0 0
  • :))
    imdediat o sa interzica rotile pe masini....buna ideea, atunci o sa zburam :))
    0 0
  • PikaChu
    :))
    Le-o fi ciuda ce ei nu-si pun ca sunt luati sub ochi rai de catre cetateni si atunci mai bine le interzic :))
    0 0
  • bogdan
    motiv
    ideea este ca spinnerele sunt prinse in 4 suruburi de janta...si ele sunt facute in asa fel incat sa fie garantate la o viteza de maxim 80 km/h dar cum unii nu inteleg,ruleaza cu viteze mai mari si atunci apare pericolul ca acestea sa se desprinda si sa raneasca pe cineva.imaginati-va cum s-ar desprinde la 100 km/h.si in ceea ce priveste capacele...am patit eu personal intr-o curba prin floreasca cand o dacie p sens opus a luat curba mai tare si i-a sarit capacul de la roata care a venit direct in bara mea fata si nu am avut cum sa-l evit si mi-am zgariat bara..asa ca e mai bine..ma gandesc cum ar fi fost sa fie un pieton cel pe care il lovea capacul si nu bara mea..
    0 0
  • de ce
    cum au spus si precedenti, ar fi frumos daca ne-ati spune care este motivul luari acestei acestei masuri
    0 0
  • sharky
    pt bogdan
    mai omule cum sa fie garantate pana la 80 kmh??? de ce draq le-ar mai cumpara lumea??? incearca sa mai gandesti inainte sa postezi ceva!!!!
    0 0
  • sata cu viteza pt care sunt garantate e credibila si dacia lui framiu e garantata pt 140 la ora ear el mere cu acul in capat adic 160 am filmultz dim masina si dintr-un opel care a mers pe liga el deci e posibil ca nimeni cind isi pune asa ceva nu il doare ca o sa mearga cu 300
    dar astea sunt cazuri rare
    faza cuy capacu (pietonul se ferea ):))
    0 0
  • scuze pt scrisul de analfabet dar am tastatura varza
    :)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru