Sport pentru zugravi

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.04.2007
Ford va lansa in Anglia 500 de exemplare ale unei editii speciale Transit: SportVan.

Desi modelul pe care il aveti in fotografiile de alaturi va fi disponibil exclusiv in Marea Britanie, informatia este inedita si merita mentionata si aici. Vorbim de o noua versiune a lui Ford Transit, una care nu este inclinata spre capacitati de incarcare sau confort sporit ci spre elemente mai putin evidente in cazul unei utilitare: design si performante.

Versiunea speciala se numeste Transit SportVan si este destinata carausilor care pe langa transportul zilnic au in gena o doza de sportivitate. SportVan, care va reusi sa mute dintr-o parte intr-alta a orasului orice incarcatura in timp record.

Designul versiunii sportive ale lui Transit este un mix intre un Van clasic si elementele care particularizeaza un model sport adevarat: linii albe duble de-a lungul caroseriei, jante de 18 inch cu pneuri 235/45, teava dubla de esapament si spoilere marite pe fata si pe spate. La interior avem de-a face cu scaune din piele, aer conditionat, cruise control si magazine interna pentru sase CD-uri.

Motorul este un "clasic" 2.2 TDCi de 130 de cai putere.

Versiunea dedicata carausilor sportivi va fi produsa in 500 de exemplare si va costa in jur de 24.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru