Sportech pregateste cel mai rapid Golf GTI

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.04.2007
Tunerul sud-african Sportech pregateste cel mai rapid Golf GTI de pe piata: 335 de cai putere.

Sportech este un tuner african cu o mare afinitate pentru masinile germane. In prezent casa de tuning intentioneaza sa realizeze cel mai rapid GTI de pe piata, botezat de membrii echipei de mecanici P Cubed Golf.

Automobilul va avea o putere finala de 335 de cai si o manevrabilitatea pe masura. Mecanicii Sportech intentioneaza sa smulga cei 335 de cai din motorul turboalimentat de 2.0 litri al actualului GTI. Cu o asemenea putere tunerul se asteapta ca P Cubed sa poata atinge o viteza maxima de peste 240 de km/h.

La interior schimbarile sunt si ele impresionante: un sistem Rockford Fosgate de 1800 de watt, trei ecrane touchscreen de 7 inch, doua laptop-uri pentru pasagerii din spate, internet wireless, un ecran DVD si subwoofer de 15 inch in portbagaj. Pasagerii din spate vor beneficia si ei de scaune Recaro asemeni celor din fata.

Chad Wentzel, boss-ul Sportech, a declarat ca vopseaua "va intoarce multe capete prin look-ul sau dramatic". Masina va fi prezentata pe 27 aprilie la Castrol Extreme Show din Africa de Sud

Comentarii (2)

  • CATALIN
    cel mai rapid... in cai putere ?
    cum sta treaba ? cel mai rapid si vorbim de cai putere ?
    0 0
  • aleksys
    deja exista 1 mai tare
    La sfarsitu anului trecut a fost prezenat un Golf preparat care scotea pana la 400 de cai din acelasi motor de 2 litri turbo. L-am vazut pe un site despre SEMA, parca......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru