Spyker aduce C8 Laviolette LWB la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 21.01.2008
Versiunea cu ampatament marit al lui C8 Laviolette este principala noutate a standului Spyker la Geneva.

Desi problemele financiare ale celor de la Spyker au facut victime inclusiv in ceea ce priveste echipa de Formula 1, care a fost vanduta la sfarsitul anului trecut, compania olandeza contnua sa surprinda. Astfel, aflam ca Spyker va aduce la Geneva un nou model. Este vorba de C8 Laviolette LWB (cu ampatament marit), model care li se va alatura la standul olandezilor altor modele cel putin la fel de cunoscute, cum sunt SUV-ul D12, C8 Spyder si versiunea de curse C8 Laviolette GT2R.

Pe de alta parte, desi fanii marcii asteptau cu nerabdare anuntatul C12 Zagato, acesta nu va mai face parte din linia de modele Spyker din cauze economice. In schimb, Spyker va dezvolta in continuare o versiune cu ampatament lung a lui C8 Spyder, care va beneficia de asemenea de un soft-top retractabil electric.

Dezvoltarea si productia versiunilor LWB ale lui C8 Laviolette si C8 Spyder va intra in atributiile carosierilor de la Karmann.

Sursa | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru