Spyker D12 va costa circa 235.000 euro

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.11.2008
Spyker va incepe comercializarea SUV-ului D12 anul viitor, modelul olandez fiind comandat deja de 100 de clienti.

Victor Muller, presedintele consiliului de administratie Spyker, anunta la inceputul acestui an ca anul 2009 va aduce pe piata din partea constructorului olandez noul SUV D12.

Dificultatile financiare care s-au abatut asupra producatorului din Olanda au dus la intarzierea mult-asteptatului SUV de lux. Dupa ultimele date, Spyker se va tine de cuvant si va livra in 2009 noul model D12 catre cei aproximativ 100 de clienti care au comandat deja modelul.

In ceea ce priveste motorizarea noului D12 s-au inaintat mai m ulte speculatii, care sustin ca poate fi vorba de un motor V8 american sau un W12 marca Volkswagen. Producatorul olandez a sugerat ca SUV-ul D12 va beneficia de prolulsorul W12 de 500 cai putere, prezent si pe Bentley.

Desi nu s-au dat date oficiale, se pare ca pretul noului model va fi situat in jurul valorii de 235.000 de euro, conform unor surse citate de Autocar. Spyker tinteste prin D12 piata de lux din tarile Europei de Est, unde magnatii din fostele republici sovietice si din Rusia si-au aratat interesul fata de acest model.

Via | Caradisiac

Taguri: D12, Spyker, Volkswagen

Comentarii (3)

  • spyker
    urata cu spume... numai rusilor le-ar putea placea.
    0 0
  • penibil
    alta struto-camila
    0 0
  • clavalik1
    Super!!!
    Glumesc, desigur... "Deci" baietzii cu Q7 si X6 sa puna banutzu' sa isi ia "piesa' asta daca vor sa se mentina in centrul atentiei....In rest ... bai da-o in puii mei arata ca o mashina sport si o sa fie cat TAB-ul de mare. Ce naiba e in capul designerilor?? Ok, de acord si Porsche Cayenne e un pic ciudat asa mare si cu fata sport dar arata super pe langa jegul asta SF de 235000.
    "Deci" inca o data, baietzi, daca vreti sa fitzi in top ce Ferrari, ce Bentley, ce alea alea, iata ultimul fitza.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru