Spyker este aproape de faliment

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.08.2007
Doi dintre creditorii companiei olandeze au cerut falimentarea acesteia pentru o datorie de 345.000 de euro.

Desi la inceputul acestui an va anuntam ca Spyker a reusit sa inregistreze profit pentru prima data de la reinfiintare, vestile despre constructorul olandez nu sunt prea bune. Doi mari creditori ai companiei Spyker au cerut falimentarea acesteia pentru a-si recupera o importanta suma de bani. Printre cei doi creditori se numara o companie de asigurari din Zurich si o persoana fizica carora Spyker le datoreaza in total o suma de 345.000 de euro.

Constructorul olandez trece in ultimul timp printr-o importanta restructurare, CEO-ul interimar Michiel Mol demisionand de curand asemeni fondatorului Victor Muller in mai. Surse neoficiale au precizat ca Mol a demisionat pentru a putea face o oferta de preluare a echipei de Formula 1, care de asemenea trece printr-o perioada grea dupa demisia designerului sef John McQuilliam. Decizia lui McQuillian ramane un mister, ea fiind pusa pe seama esecului inregistrat de monopostul B al echipei Spyker la crash-testul de dinaintea marelui premiu al Turciei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru