Spyker face sedan sportiv

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.02.2007
Dupa ce ne-a obisnuit cu modele coupe, Spyker va deveni adversarul direct al lui Panamera si al lui Aston Rapide prin lansarea unui sedan-coupe cu patru usi.

Spyker le-a pregatit o surpriza rivalilor Porsche si Aston Martin, care se pregatesc sa lanseze Panamera si Rapide, doua sedanuri cu linii apropiate de cele ale unui coupe cu patru usi. Astfel, constructorul olandez planuieste producerea unui astfel de model propriu, care se va numi, cel mai probabil, E8 sau E12.

Va reamintim ca in nomenclatura Spyker litera C este utilizata pentru coupe-uri, D pentru SUV-crossover si, acum, E pentru sedan. Cifra alaturata literei, 8 sau 12, reprezinta numarul de cilindri pe care ii va avea motorul, informatia nefiind cunoscuta in acest moment.

Nu este singurul proiect aflat pe masa inginerilor Spyker, Salonul de la Geneva de luna viitoare urmand sa fie gazda lansarii primului SUV de serie a marcii, D12, care a fost prezentat sub forma de concept anul trecut, tot in Elvetia. Pe de alta parte, olandezii tocmai si-au lansat monopostul pentru primul lor sezon in cea mai importanta competitie motorsport, Formula 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru