Spyker lanseaza C8 Laviolette LM85

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.09.2008
Constructorul olandez Spyker a lansat C8 Laviolette LM85, un nou supercar promitator.

Spyker va prezenta pe 27 octombrie un nou model propriu, C8 Laviolette LM85.  Inima acestui model este reprezentata de un motor V8 de 4.2 litri care dezvolta 400 cai putere si este fabricat de Audi. Supercar-ul olandez este echipat cu o transmisie manuala cu sase trepte, produsa de Getrag. Diferentialul LSD Drexler completeaza trenul de rulare al lui C8, transmitand puterea catre puntea spate. Perfomantele de care este capabil C8 Laviolette nu au fost dezvaluite inca.

Spyker a ales culoarea portocalie ca fiind predominanta, oglinzile si liniile masinii fiind accentuate cu gri.  Influentele Le Mans sunt mai mult decat evidente la exterior, interiorul contrastand printr-o nota de lux.

Primele modele vor veni direct de pe linia de asamblare la un eveniment din Arabia Saudita, Jeddah Motor Show, care se desfasoara intre 27 si 30 octombrie 2008. Acestea vor fi prezente apoi la salonul auto de la Las Vegas, incepand cu 19 noiebmbrie.

Via | Spyker

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru