Spyker ne pregateste ceva

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 28.01.2007
Olandezii de la Spyker planuiesc sa prezinte la Salonul Auto de la Geneva o editie limitata a modelului C12, total revizuita.

Constructorul olandez Spyker planuieste sa produca o editie limitata a modelului C12 pentru a satisface cererile in continua crestere de pe piata mondiala. Spyker a apelat la una din cele mai renumite firme de design auto din lume pentru conturarea imaginii noului model. Se zvoneste ca ar fi vorba de Pininfarina, Bertone sau Giugiaro. Oficialii Spyker au declarat ca automobilul va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta.

In ceea ce priveste motorizarea viitorului exemplar, Spyker a anuntat ca acesta va fi echipat cu acelasi motor de origine Audi, V12 de 6.0 litri, regasit si in actualul C12 (vezi foto). Propulsorul dezvolta 500 de cai putere. Componentele electronice ale viitorului C12 vor fi aceleasi de pe actualul coupe.

La Geneva, Spyker va dezvalui si modelul de serie D12, un SUV in patru usi, inspirat de conceptul prezentat anul trecut la Geneva (vezi foto). Desi va cantari 1.800 de kilograme, D12 va reusi sa atinga o viteza maxima de 295 de km/h si 0-100 km/h in doar 5 secunde.

Compania olandeza a primit deja 100 de comenzi pentru noul SUV, majoritatea provenind din Statele Unite, piata care se asteapta sa fie cea mai activa pentru Spyker.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru