Comentarii (11)

  • Xerox
    Nu le-o fi jena sa copieze cu atata nesimtire ledurile in far ale Audi?
    0 0
  • in sfarsit DESIGN
    Arata mai bine decat farurile lui Audi.
    0 0
  • george
    nuleduri
    Ce leduri visati ma baieti? numai are voie nimeni sa foloseasca tehnologia asta ca gata..copiaza de la Audi?! Stati voi linistiti!
    0 0
  • Misto
    Misto, imi place :D Nu mi-as cumpara, dar imi place, macar ca aspect exterios. :D
    0 0
  • Gabriel_r
    Un progres
    Din perspectiva designului exterior masina este clar un mare pas inainte pentru acest producator , bun venit pe drumul cel bun :-P . Referitor la tehnologia ledurilor , nu cred ca se poate spune ca ea poarta marca Audi , meritul lor este ca sunt primii care au reusit implementarea productiei de serie la un pret competitiv al acestei tehnologii .
    0 0
  • faliment
    Nu voi ati dat stirea ca ssang yong a dat faliment? Acum v-ati sucit?
    0 0
  • ca nuca'n perete
    In ianuarie isi declarase intrarea in procedura de faliment....
    asamblarea fiind oprita din cauza temerilor principalilor furnizori. Nu a declarat nimeni falimentul ci doar INTAREA IN PROCEDURA de faliment. Doua chestii intre care nu cred ca stii sa faci diferenta.
    0 0
  • Xerox
    Catre toti cei care sustineti ca e ok ca au copiat farurile Audi, daca faceau faruri cu angel eyes ca la bmw, vi se parea la fel de ok?
    0 0
  • Gabriel_r
    ideile circula
    @Radu , cred ca sunt foarte putin producatori ce si-au facut din filosofia designului o regula de a fi cat se poate de diferit de alti producatori si de a trasa chiar si trenduri in industrie , in general ii regasim in randul caselor de design italiene , nu exista in ziua de azi cineva care sa zica ca 100% a " inventat " o noua forma , ce vedem sunt evolutii , reprocesari , reinterpretari , raportari la moda recenta ( mai ales in cazul masinilor din clasa mini sau compacta ) cele din clasa premimum se feresc pe cat posibil de " designul la moda " pt ca sunt facute sa fie utilizate un numar mai mare de ani , se adopta proportii clasice ce sunt valabile si peste 10 ..15 ani . Ssang Yong sa zicem ca au copiat un concept de far ( Audi ) , nu sunt un nume in design ca sa fie o crima ce au facut . Sunt azi cateva elemente , artificii ,des intalnite in designul majoritatii constructorilor , suprafata vitrata laterala subdimensionata , stalpii C cu profil ascendent al ultimului geam ( acces mai usor dar vizibilitate mai slaba ) , stalpii A in prelungirea capotei , roti supradimensionate etc .. normal , toate astea se grefeaza pe vocabularul stilistic propriu al fiecarui constructor . Cu cat constructorul este mai " mic " cu atat imprumuta mai mult de la altii .
    0 0
  • George
    parere
    Mi se pare mie sau seamana un pic cu Dacia Duster din fata?
    0 0
  • Doblo'
    ssang yong
    Nu inteleg........nu daduse faliment???
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru