SsangYong Wz Concept

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 12.09.2007
Standul coreenilor din complexul Messe a pregatit o surpriza, prototipul unui sedan de lux.

Salonul Auto de la Frankfurt este destinat marilor jucatori de pe piata auto. Totusi, nu trebuie ignorate si noutatile unor marci auto mai putin consacrate. O astfel de „surpriza” vine din Coreea si se numeste SsangYong Wz Concept.

Coreenii, detinuti de compania chineza SAIC, au prezentat conceptul Wz , un viitor sedan de lux  asteptat in 2011.

SsangYong viseaza, cu versiunea de serie a acestui concept, pe o piata in care domina marci ca Infiniti sau Lexus. Liniile sportive sunt imprumutate din patrimoniu BMW si Infiniti. Motorizarea are aceeasi sursa de inspiratie, propulsorul V6 de 3.6 litri, capabil sa pompeze 365 de cai catre toate cele patru roti.

Comentarii (8)

  • Ambitiosi tare chinejii
    Sasiu de Nissan Maxima cu faruri restilizate (ceva intre Maxima si 350Z), partea frontala seamana mai degraga cu Infiniti M45 (tot Nissan). Oricum... frumoasa masina... nu avea cum sa iasa urata.
    La cat de repede se misca chinezii... nu m-as mira sa scoata variante de seria ale unor concept-caruri dezvoltate de producatori de traditie, inainte ca acestia din urma sa o faca.
    0 0
  • pt 2-10
    Alo, domnu'... SsangYong sunt coreeni toata ziua. Comparativ, chinejii sunt ceva mai varza.
    0 0
  • ,
    un carucior de butelii usor tehnologizat.
    0 0
  • astia nu stiu decat sa copieze? ok .. arata bine masina.. la fel si cele copiate..mai bine chiar.. dar eu credeam k romanii sunt singurii care mananca ce nu le place altora..
    0 0
  • imi place
    imi place masina, arata foarte bine, mult peste chinezariile pe care le-am vazut toti pana acum. chiar daca e copiata, liniile se imbina mai bine, sunt mai fluente.

    si pentru Ella: in articol scrie (ceea ce recunosc ca nu stiam) ca Ssang Yong, desi coreeni, sunt detinuti de chinezii de la SAIC.
    0 0
  • laurro
    china style !!
    fura de la altii dar o fac prost !! interiorul este sub orice critica. mie mi se pare in aceasi nota cu celalalte masini ssan-yong care le vedem pe strada. niste ciudatenii de prost gust, cu consum de camion !!
    0 0
  • gabriel
    Interesanta
    Eu zic ca exteriorul arata ok , e adevarat ca stopurile sunt picatura din cele ale modelului Nissan 350 Z , insa s-au vazut similitudini si la case mai mari . Interiorul insa cred ca se afla sub nivelul designului exterior ( probabil aici s-au inspirat mai putin :-) ) In cca 5 , 10 ani , cred ca si aceasta firma o sa reduca mult din decalajul fata de competitorii consacrati . ( chiar si practicand tehnici mai neordodoxe ..)
    0 0
  • ....
    Eu cred ca arata bine masina.Nu conteaza cine o face.Si la cate modele de masini exista este imposibil sa nu existe asemanare char prin coincidenta.Ce forma ai putea sa mai dai la faruri ,stopuri ,grila, la volan ( cine a facut prima data volanul ? de la el s-au inspirat toti nu?).Arata bine, pretul va fi pe masura.Oricum bate loganul lol
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru