Standul Honda la Paris

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.08.2006
Honda va prezenta la Paris, in premiera mondiala, noua generatie a lui CR-V si Civic Type R. Surprizele nu se opresc insa aici.

Honda a publicat informatiile finale referitoare la prezenta sa la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc la finalul lunii urmatoare.

Cele mai interesante evenimente care se vor petrece la standul constructorului japonez vor fi lansarea celei de-a treia generatii a lui CR-V, debutul parizian al lui Civic Type-R si faceliftul lui FR-V, care se va prezenta astfel in editie 2007.

Asa cum ati putut afla in momentul publicarii primelor fotografii ale noului CR-V, acesta va dispune de un nou motor pe benzina de 2.0 litri, pe langa deja cunoscutele iCTDi-uri. Civic Type-R, prezentat atat la Geneva cat si la Londra in versiuni-prototip, va veni la Paris in infatisarea sa finala, langa versiunea Civic cu trei usi, botezata Type-S, si care a fost prezentata in premiera la acelasi Salon Auto de la Londra. Monovolumul FR-V va profita de restilizarea Honda pentru a gazdui sub capota un motor imprumutat de la Civic: 1.8 iVtec de 140 de cai putere.

In sectiunea de inovatii a standului construcotrului japonez vom putea face cunostinta cu prototipul FC-X (prezentat si la Geneva) dar si cu Civic Hybrid Sport, care va reaminti vizitatorilor salonului faptul ca propulsiile alternative nu sunt incompatibile cu spritul sportiv.

In sfarsit, sectiunea sportiva a standului Honda va avea oaspeti de marca.

Pe langa monopostul lui Jenson Button si Rubens Barrichello si o prezentare a motorului masinii de Formula 1, Honda va prezenta si o versiunea a lui Type R preparata pentru curse de partenerul sportiv al marcii, JAS.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru