Standul Renault la Geneva

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 21.02.2007
Francezii de la Renault vor avea la Geneva standul plin cu versiuni noi ale modelelor deja cunoscute.

Renault va prezenta la standul de la Geneva cateva versiuni noi ale modelelor deja cunoscute din gama francezilor. "Evolutia gamei Renault", asa cum a fost numit noul grup de versiuni, este compus din noile Clio Rip Curl, Clio F1 Team, Scenic Conquest, Megane RS dCi si Espace Tech Run.

Clio Rip Curl este un Clio revizuit si redesenat de Rip Curl, o marca cunoscuta in domeniul surfingului. Exemplarul care va fi expus la Geneva va fi acoperit cu o nuanta albastru Iceberg si va avea jante de 16 inch. In Interior, rosul si negrul dezvaluie caracterul sportiv al versiunii. Clio Rip Curl ofera echipamente speciale pentru practicantii sporturilor nautice si hibernale, prezentand covorase din cauciuc special si suporturi pentru echipament in portbagaj. Murdaria nu vor mai fi o problema, portbagajul fiind dotat cu cateva elemente specifice care inlatura fara urme nisipul sau zapada.

Muzica este un alt atu al lui Clio Rip Curl, sistemul auto Connexion Box fiind garantul acestui lucru. Noua versiune a modelului francez va fi dotata cu doua motoare, un TCE de 100 CP si un 1.5 dCi cu filtru de particule.

Colaborarea dintre Renault si Rip Curl va continua si in urmatorii ani.

Clio F1 Team este o versiune prezentata deja in paralel cu lansarea monopostului Renault F1 pentru sezonul 2007. Cuvantul de ordine in cazul acesteia este "sportivitate". Etriere rosii, nuanta Galben Sirius pentru caroserie si logo-urile exclusive Renault F1 Team reprezinta particularitatile variantei Clio care va fi prezentata la Geneva. La interior, scaunele Recaro sunt inseriate, confirmand inca o data vocatia sportiva a exemplarului Renault.

Scenic Conquest este o versiune off-road a cunoscutului monovolum de familie. Pe langa elementele specifice unei masini de teren (parasocuri, scuturi, praguri laterale), noul Conquest vine cu un motor pe benzina de 2.0 litri si 135 CP si cu un diesel de 1.9 litri si 130 de cai. In serie, cumparatorii vor dispune de un sistem de asistenta la parcarea cu spatele, jante din aliaj, ESP si bare longitudinale pentru plafon.

Megane RS dCi dispune de un motor diesel de 2.0 litri si 175 CP cuplat la o cutie manuala cu sase rapoarte.

Desi performantele sunt ridicate, consumul ajunge la doar 6.5 litri/100 km.

In sfarsit, seria limitata Espace Tech Run este destinata familiilor care vor sa fie inconjurate in masina proprie de echipamente tehnice digitale dintre cele mai diverse. Continutul pachetului multimedia este compus dintr-un sistem audio MP3 Connexion Box (cu prize pentru USB si iPod) si sistem DVD-DivX cu monitoare de 7 inch integrate in tetierele scaunelor din fata cu posibilitatea conectarii unei console de jocuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru