Stergatoare revolutionare de la Bosch

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 02.08.2007
Grupul german Bosch a dezvoltat o noua generatie de stergatoare de parbriz, care isi vor face debutul si pe modele de serie.

Lumea accesoriilor dezvolta constant produse revolutionare. Grupul german Bosch, unul din liderii mondiali pe piata accesoriilor auto, a patentat un nou tip de stergator de parbriz. Acesta este capabil sa se ajusteze in functie de forma parbrizului masinii, asigurand astfel o stergere perfecta.

Stergatorul este alcatuit dintr-un maner de otel care forteaza sina de cauciuc foarte elastica. Presiunea exercitata constant pe toata cursa stergatorului permite o mai buna vizibilitate. Noul stergator a fost botezat Aerotwin si, multumita unui sistem de prindere special Quick-Clip, poate fi adaptat pentru majoritatea vehiculelor.

Este foarte probabil insa ca viitoarele modele sa vina echipate standard cu acest nou tip de stergatoare, intrucat Bosch este pe punctul de a incheia contracte de colaborare cu cativa constructori auto din Marea Britanie.

Comentarii (5)

  • aerotwin
    acest "nou" tip de stergator se gaseste in mai toate benzinariile care se respecta de cel putin 1,5 - 2 ani.
    asa ca, adevarata noutate este ca ati aflat voi
    2 0
  • aerotwin
    ba mai mult sunt deja standard in echiparea multo marci de cam 2 ani si ceva... pffff.... ma intreb cine lucreaza la voi....
    1 0
  • cum naiba??
    Aerotwin sunt dej la a 2-a generatie, asa ca trebuie ca marea inventie de la BOSCH sa fie altceva, deja majoritatea modelelor ce sar de 12-14000 de Euro vin cu Aerotwin in standard. E o confuzie a celor care au scris stirea, sau ce??
    0 0
  • vechitura
    ba fratzilor,traim in romania ! atzi uitat ! la noi ce ii nou dincolo apare cu catziva ani mai tarziu !
    0 1
  • valeleu...
    Sunt masini care vin standard din 2004 cu asa ceva... Poate vreti sa ziceti de AeroTwin RetroFit, care merg si pe bratele de tip vechi de stergator (chiar si pe Dacia berlina)...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru