Steroizi Lexmaul pentru Opel GT

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.12.2008
Casa de tuning Lexmaul din Germania a pregatit un pachet de accesorii mecanice si estetice pentru Opel GT.

Foarte putini au auzit de Lexmaul, o casa de tuning putin populara din Germania, specializata in modificarea modelelor Opel. Cea mai nou creatie a specialistilor nemti are la baza actualul Opel GT, in versiunea de 264 de cai putere si 353 de Nm.

Lexmaul a cautat sa amplifice performantele motorului si a recalibrat unitatea de control electronic (ECU). Multumita acestei modificari, puterea totala a urcat pana la 312 cai in timp ce cuplul motor a crescut simtitor, pana la 440 Nm.

Pentru a completa imbunatatirile aduse sub capota, Lexmaul ofera un kit de coborare a suspensiilor care reduce garda la sol cu 30 de mm, oferind o dinamica si o manevrabilitatea superioara.

Tunerii germani au pregatit si un set de jante Schmidt Revolution CC-Line cu dimensiuni de 21 de inch pe spate si 20 de inch pe fata, completate de pneuri de performanta 255/35-20 si 255/30-21.

via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru