Steve Saleen s-a retras

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 16.05.2007
Fondatorul si actionarul majoritar al companiei Saleen s-a retras din functia sa detinuta in cadrul consiliului de administratie.

Dupa 23 de ani de activitate in cadrul Saleen Inc., Steve Saleen si-a anuntat oficial retragerea. El paraseste functia de vicepresedinte al companiei, dar va ramane in cadrul acesteia ca ambasador al brandului.

Compania este celebra pentru supercarul Saleen S7, unul dintre cele mai bune modele de inalta performanta din Statele Unite.

Steve se hotarase sa se retraga in urma cu cativa ani, dar nu a putut face aceasta miscare pana acum cand a lasat compania pe mana unei echipe, pe care el a denumit-o „cea mai talentata si profesionista din intreaga industrie.

Ca fondator si actionar majoritar, Steve Saleen va continua sa influenteze directia in care se va indrepta compania. Compania a produs anul trecut 5000 de vehicule si are contracte serioase si pentru viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru