Stream umple gama Honda

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.06.2006
Honda Stream este un monovolum compact cu sapte locuri care va fi disponibil pe pietele europene, unde se va bate cu Opel Zafira.

Honda a lansat Stream, model destinat pietelor europene si asiatice. Acesta este un monovolum cu patru usi si cu trei randuri de scaune care imprumuta foarte multe dintre elementele limbajului actual de design al lui Honda, plasand logo-ul Honda in centrul grilei dinamice.

Spatele lui Stream seamana foarte bine cu cel al lui CRV, cu blocuri optice care urca pana la nivelul plafonului. In interior exista sapte locuri, ultimul rand fiind complet rabatabil, din considerente de spatiu. Controlul tractiunii si transmisia automata sunt standard pe versiunea de baza, varianta sport RSZ beneficiind de o cutie manuala.

Nu este foarte clar care vor fi motoarele care vor echipa modelul nipon, insa se pare ca unul dintre acestea va fi un 1.8 VTEC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru