Studiu: Bărbaţii sunt mai interesaţi de maşină decât de propriul lor corp

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.10.2010
Ştiaţi că bărbaţii cunosc mult mai bine caracteristicile tehnice ale maşinilor pe care le conduc decât propria grupă sanguină?

Un studiu realizat în Germania de mobile.de arată că bărbaţii sunt mult mai conştienţi de capacităţile maşinilor pe care le conduc decât de caracteristicile propriului corp. În cazul femeilor, lucrurile se inversează, reprezentantele sexului frumos fiind mai degrabă interesate de ele însele decât de maşina condusă zi de zi.

Conform studiului, 91% dintre bărbaţii chestionaţi au ştiut să răspundă imediat la întrebarea "Ce consum mediu are maşina pe care o conduci?", iar 87% dintre aceştia ştiu să spună ce putere dezvoltă maşina lor. Pe de altă parte, doar 58% dintre bărbaţii care au intrat în studiu au ştiut care este grupa lor sanguină.

Femeile se comportă diametral opus. Astfel, doar 36% dintre acestea au ştiut numărul de cai putere pe care îi dezvoltă motorul propriei maşini, însă 66% au ştiut fără probleme grupa sanguină.

Comentarii (4)

  • osbedatii poate...
    1 5
  • obsedatii poate...
    1 5
  • aiurea
    si ce intrebari s-au mai pus. depinde si cui s-a adresat studiul. e logic ca daca intrebi de exemplu femei care nu le intereseaza consumul ca nu vor sti, probabil ca nu ele fac plinul. sau ce putere are masina, sa intrebi asta, mai ales un barbat mi se pare o tampenie, ori persoana respectiva are mai multe masini, ori nu e a lui. Cand iti iei ceva pe banii tai banuiesc ca stii ce iei si cate ceva despre masina. Eu de exemplu nu stiu ce grupa sanguina am pt ca nu mi-am facut-o sau nu m-a interesat niciodata sa aflu. Insa stiu cati litri de sange am in corp, asa cum stiu cati l are rezervorul, portbagajul sau motorul. Stiu cu cat alearga masina si cat poate sa accelereze asa cum stiu si eu cat pot alerga de asemenea stiu si ca daca alerg mai mult beau apa mai multa (stiu si cat) asa cum stiu cat imi ia in plus la consum si masina daca merg ceva mai repede cu ea
    4 1
  • sad but true
    Studiul reflecta din pacate un adevar tragic! Numarul imbecililor care se orgasmeaza atunci cand fac o depasire periculoas cu masina din dotare pe care indiferent de performante o considera avion, este mult mai mare decat numarul celor care se entuziasmeaza atunci cand alearga 2 km in plus fata de ziua precedenta sau cand imping o greutate mai mare decat la ultimul antrenament.

    Un alt exemplu care vine sa sustina teoria este faptul ca numarul off-roaderelor, masini dedicate aventurii, masini cele destinate celor care mai fac miscare, mai imping, mai intind un troliu, mai iau o masa frugala in timpul unei exepeditii este mult mai mic in comparatie cu masinile de asfalt in care iti sui fundul acasa si te opresti in parcarea fast foodului.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru