Subaru, multumiti de Raliul Monte Carlo

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 30.01.2008
Subaru s-a pozitionat pe locul doi in clasamentul echipelor din WRC dupa Raliul Monte Carlo.

Echipa Subaru World Rally s-a declarat deosebit de incantata de locul pe podium obtinut de Chris Atkinson in Raliul Monte Carlo si considera ca acesta reprezinta o gura de oxigen in vederea prestatiilor care vor urma.

Atkinson a ocupat locul 3 la doar 1,1 secunde in fata pilotului Stobart Ford, Francois Duval. Rezultatul reprezinta primul podium pentru Subaru de la locul 3 al lui Petter Solberg din Grecia, de anul trecut din iunie. Atkinson a declarat: “Performanta realizata este fantastica pentru mine si pentru echipa. Presiunea a fost imensa in ultima zi; a trebuit sa mergem cu acceleratia la pamant pentru a ne apara pozitia. Duval este un pilot foarte rapid si am stiut ca ne va fi foarte greu sa luptam impotriva lui. Ma bucur foarte mult pentru echipa. Toti membrii au facut o treaba excelenta si cu totii meritam locul obtinut. ”Petter Solberg a ocupat locul 5, ajutandu-si astfel echipa sa urce pe pozitia a doua a clasamentului constructorilor, la un punct in urma Citroen.

E un rezultat bun.

Locul 5 e cea mai buna performanta in Monte Carlo pentru mine. Am acumulat puncte importante si am realizat cei mai buni timpi pe cateva sectiuni ale probelor, ceea ce e un semn bun", a incheiat Solberg.

Performantele obtinute de pilotii Subaru in Principat au pozitionat echipa pe locul doi in clasamentul constructorilor, la doar 1 punct de Citroen.

Comentarii (2)

  • BRAVO!
    ....dar asteptam mai mult!!!mai ales de la modelul 2008...cale dreapta catre titlul mondial...si la piloti,si la constructori...anyway,SUBARU RULES!!!
    0 0
  • Freeman
    Hai cu STI 2008
    Unde e hatchback-ul? De ce nu schimba odata masina...?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru