Subaru prezinta noul Legacy

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 25.05.2006
Piata nipona este prima care va face cunostinta cu noua gama Legacy, urmand ca europenii sa o primeasca in showroom-uri in toamna acestui an.

Subaru se pregateste sa lanseze noul Legacy 2007. Evident, initial pe piata japoneza.

Noul Legacy a rezervat multe schimbari si imbunatatiri estetice, atat pentru versiunea berlina, cat si pentru station wagon sau pentru versiunea “all-terrain” Outback. Desi ar putea parea ca designul frontal face o vaga referire la stilul Alfa Romeo, cu atat de cunoscuta grila triunghiulara (vezi exemplele Impreza sau Tribeca), acesta se prezinta ca o evolutie a precedentei generatii. Bara orizontala care contine sigla Subaru este completata de o linie incisiva, proprie constructorului japonez. In cazul lui Outback, lucrurile se schimba, masca radiatorului constand intr-o grila cromata, mai adecvata rularii in off-road.

La interior, Legacy ramane fidel stilului impus de versiunea anterioara, singurele elemente schimbate fiind gama de culori si unele materiale.

Motoarele destinate pietei japoneze sunt - normal – boxer: 5 versiuni 2.0i 16v (140 CP, 180 CP cutie automata, 190 CP cutie manuala, 260 CP cutie automata si 280 CP cutie manuala) si un 3.0i 24v R de 250 CP.

Versiunea Outback mentine cilindreele actualei versiuni, doar puterile fiind schimbata: 2.5i 16v 177 CP si 3.0i 24v 250 CP. Tractiunea integrala este inclusa in dotarea de serie pentru toate cele trei versiuni.

Lansarea pe piata europeana este prevazuta pentru toamna acestui an, insa va trebui sa asteptam pana in primavara lui 2007 pentru a pune mana pe primele motoare boxer diesel, care se vor incadra intre 2.0 si 2.2 litri, puterile variind si ele intre 140 si 180 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru