Subaru trece la moda diesel

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.09.2006
Una dintre ultimele redute pe benzina va cadea in 2008. Subaru a anuntat faptul ca dezvoltarea primului sau motor diesel se apropie de final.

Oficialii Subaru au anuntat astazi faptul ca mult asteptatul motor diesel al casei nipone va fi lansat in primul semestru al anului 2008.

Noul propulsor pe motorina va respecta arhitectura boxer, “specialitatea casei” in cazul celor de la Subaru. Primul exponat al noii linii va dispune de o cilindree de trei litri si va fi destinat montarii sub capota lui Legacy/Outback si a lui B9 Tribeca.

Mai mult, in incercarea de a acapara cat mai mult din piata eurpoeana, Subaru a anuntat faptul ca viitoarea generatie Impreza, care va opta pentru populara caroserie cu cinci usi, va beneficia si ea de un motor diesel, de cilindree mai mare.

Comentarii (2)

  • un inceput promitator...
    un inceput promitator...sa vedem rezultatele
    0 0
  • EMANUEL
    COMENTARIU
    Cred ca e un lucru bun pentru ei ca vor dezvolta si motoare diesel. Sunt convins ca va fi unul foarte reusit, ca toate produsele Subaru!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru