Superb la numarul 100.000

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 22.08.2006
Skoda Auto a reusit sa mentina vitalitatea modelului Superb, astfel incat acesta a ajuns la cifra de 100.000 bucati fabricate.
Skoda a ajuns la cifra de 100.000 de modele Superb produse. In data de 17 august a iesit din linia de productie de la Kvasiny modelul cu numarul o suta de mii.

Cu aceasta ocazie Skoda Auto a organizat o ceremonie in cadrul careia Horst Mühl, director responsabil cu productia si logistica a declarat:”Decizia de a produce un model de clasa medie spre mare a intarit pozitia marcii pe piata si a contribuit la cresterea prestigiului si a valorii brandului. Succesul lui Superb pe piata, in ciuda concurentei cu producatori de lux, a intarit ideea ca alegerea producerii unui model de clasa mai mare nu a fost gresita”.

De la lansarea sa din 2001 Superb s-a impus prin calitate, eficienta si pretul acceptabil. Modelul a fost castigatorul unor importante premii internationale, fiind declarata masina anului in mai multe tari est-europene.

Un exemplu de valoare si un motiv pentru a lauda modelul este faptul ca Skoda Superb este masina oficiala a presedintelui ceh, Václav Klaus, ceea ce creste imaginea producatorului care recent si-a sarbatorit centenarul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru