Superb, noua generatie

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 28.07.2006
Superb, unul dintre cele mai cunoscute modele create de Skoda, a trecut printr-o operatie de infrumusetare.

Fabrica Skoda din Kvasny va produce, incepand cu 14 august, versiunea 2007 a modelului Superb.

Cele mai evidente schimbari fata de generatia anterioara sunt reprezentate de noua forma a grilei frontale, de semnalizatoarele incorporate in oglinzile retrovizoare, de blocurile optice frontale si posterioare redesenate si de noile culori dipsonibile la exterior: bej Capuccino, verde Olive, gri Anthracit si gri Satin.

La interior, noutatile principale se refera la noua configuratie a plansei de bord si la designul general al habitaclului.

Versiunile de echipare existente pana acum (Classic, Comfort si Elegance) sunt completate de Laurin & Clement (prima denumire a constructorului ceh), care cuprinde, printre altele, jante de 17 inch, teava dubla de esapament si notatii subtile pe aripile frontale. In interior, varianta de echipare Laurin & Clement dispune de scaune acoperite cu piele, plansa de bord cu insertii din lemn si finisaje din metal pe gurile de aer din interior si pe manerele usilor.

Sub capota noii versiuni a modelului Superb vor exista patru motoare pe benzina si patru diesel-uri, cu puteri variind intre 113 si 190 CP (pentru benzina) respectiv intre 103 si 160 CP (pentru diesel-uri). Versiunile de top sunt motorul cu sase cilindri de 2.8 litri si TDI-ul V6 de 2.5 litri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru