Supercar mexican: design bun, motor zero

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.05.2007
Mastretta MTX sport coupe este un supercar realizat in Mexic care va fi disponibil pe piata in 2008.

In zilele noastre mai toate tarile au cate o producator de supercar-uri. Mastrettadesign este o companie infiintata in 1987 in capitala Mexicului, Ciudad de Mexico.

Pentru sfarsitul acestui an, mexicanii au pregatit supercar-ul MTX sport coupe. Modelul va fi disponibil pe piata incepand cu anul 2008.

MTX vine cu o structura monococa din aluminiu care cantareste impreuna cu motorul circa 1000 de kg. Motorul in 4 cilindri liniari este montat central si are o capacitate de 2.3 litri. Puterea maxima generata este de 200 de cai.

MTX ajunge de la 0 la 100 km/h in 6 secunde si atinge viteza maxima de 230 km/h. Desigur ca aceste caracteristici tehnice nu sunt deloc impresionante, iar pentru a avea succes, compania mexicana ar trebuie sa lucreze cu o casa specializata in motorizari. Mastretta este o firma specializata in design, iar acest lucru se vede.

Comentarii (4)

  • prudentul
    motor
    Motorasul lor nu e chiar zero, dar la fel de adevarat este ca mai au timp sa schimbe/imbunatateasca totul. Poate ca exista o categorie de clienti dispusi sa plateasca pentru un design sportiv dar nu tin neaparat sa zbarnaie cu 200km/h. De urmarit.
    0 0
  • biciclistul, carutasul si ce m
    masina faina
    masina faina, pun pariu ca noi peste 10 ani o sa avem vreo 3-4 autostrazi si 0(zero) masini ca si asta macar produse in Romania....::::)))
    0 0
  • Lucian
    Mai slaba decat un Golf GTi
    Motorul e subtire de vara, pentru o asemenea masina. Ar putea incerca cu un VR6 de la Volkswagen, eventual supraalimentat.
    0 0
  • Ionut_cluj
    vr6
    motorul VR6 se pune numai pe Skoda, este conceput de vw, dar produs in cehia. alte masini nu sunt echipate cu acest motor, decat in "particular"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru