Superdesigneri in Grupul VW

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.02.2007
Walter De' Silva il va primi in scurt timp pe Wofgang Egger in echipa de design de la Grupul VW. Acesta din urma vine de la Alfa Romeo.

Wolfgang Egger (foto), actualul responsabil al biroului de design Alfa Romeo, va fi numit in pozitia de sef al designului Grupului Audi incepand cu luna martie. Acesta va prelua astfel locul lasat vacant de Walter De' Silva, cel care a fost numit la randul sau director al sectiei de design in intregul Grup Volkswagen.

Este reconstituit astfel unul dintre cuplurile de designeri care au facut istorie in ultimul timp in designul auto, cei doi stand la originea creatiei unor masini de exceptie cum sunt conceptul Nuvola sau versiunile de serie Alfa 156, 166 si 147.

Comentarii (3)

  • Giza Z
    Audi
    Audi are acum toate atuurile de a prelua suprematia pe care o detinea Mercedes in anii '80. Fiabilitatea e de top, nivelul de confort si rafinament e de exceptie, designul mai trebuie lucrat dar acum are cine.

    Un Audi A6 cu un design mai "profund" ar fi ceva greu de egalat. Totul e ca sefii Audi sa le ofere designerilor libertate de expresie, chiar in detrimentul unei scaderi de moment a vanzarilor.
    0 0
  • rookie
    Foarte tare!
    Nu stiu daca mai stie cineva reclama la AUDI in care agatau chei de masina si inelele formeaza la sfarsit sigla cu patru cercuri, dar acolo pt design dadeau exemplu Alfa Romeo. Ei bine, acum au luat ei design-ul de la alfa... Daca as fi la BMW mi-as face griji... :D
    0 0
  • Ali Baba
    TRADITIE - un cuvant cu greutate
    Sa stiti ca imi fac probleme. Sunt un fan Alfa, deci plecarea lui Egger nu ma incanta deloc. Totusi, mizez pe un lucru: lipsa de traditie a celor de la Audi, in privinta designului. Pana acum au promovat forme dulci, tipic nemtesti, iar Egger este "profilat" pe muchii ascutite, unghiuri si jocuri de fatete (studiati de exemplu un 159 cand o sa-l vedeti pe strada).
    Deci s-ar putea sa nu fie un cocktail chiar recomandat, Egger + De Silva. Eu sper cel putin sa nu fie!
    In privinta calitatii - sa fim seriosi! De cand a devenit Audi un reper in domeniu?!
    Studiati putin ce zic statisticile! Vreti calitate? Luati-va o japoneza!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru