Supersunet Lexus LS 460

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 07.08.2006
Casa Mark Levinson a dezvoltat unul dintre cele mai complexe sisteme audio de masina pentru unul dintre cele mai luxoase modele ale unei marci exclusive: Lexus LS 460.

Lexus a anuntat inceperea unei colaborari interesante cu expertii hi-fi Mark Levinson pentru dezvoltarea unei noi dimensiuni in domeniul audio auto. Modelul care beneficiaza de serviciile primului dintre cele mai avansate sisteme de sonorizare de interior, denumit Reference Sound Audio System, este noul LS 460.

Sistemul Mark Levinson are ca scop dezvoltarea unui nou pas in tehnologia auto audio. Cei 450 W si amplificatorul cu 15 canale se integreaza perfect in ambianta, dimensiunile si la proprietatile acustice ale habitaclului lui LS 460.

Pachetul utilizeaza semnal individual si exclusiv digital pentru a comunica cu boxele si cu perechea de woofere. Sunetul surround este dezvoltat de arhitectura 7+1 a sistemului. Noul pachet dezvoltat de Mark Levinson dispune de optiunea Automatic Sound Levelling (ASL), care mentine volumul la acelasi nivel in habitaclu indiferent de conditiile de rulare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru