Surpriza Brabus pentru Frankfurt

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.08.2007
Brabus implineste 30 de ani iar cu aceasta ocazie germanii ne pregatesc o mare surpriza pentru Frankfurt.

Salonul Auto de la Frankfurt nu va aduce cu sine doar noutati deja vazute si revazute in fotografii oficiale si video-uri, ci si surprize care vor sta bine ascunse pana la ura lansarii. Astfel, cu ocazia implinirii a 30 de ani de activitate, Brabus a anuntat astazi ca pregateste o mare surpriza pentru salonul german, aceasta urmand insa sa fie dezvaluita doar la standul Brabus intr-o conferinta de presa. Automarket va fi acolo si va va oferi primele informatii si fotografii cu modelul pe care deja il asteapta toata lumea auto.

Tunerul german, cea mai mare companie independenta de acest tip din lume, a anuntat ca masina pe care o pregatesc va fi "un lup in piele de oaie". Din imaginea prezentata de Brabus ca teaser putem observa ca este foarte posibil sa vorbim de un C-Klasse modificat radical cu putere absoluta ridicata la cote inalte.

Odata cu noua lansare, Brabus va inaugura si noul site al companiei, pe care fanii vor putea gasi informatii despre istoria Brabus si despre modelele lansate in toata aceasta perioada dar si un tur virtual prin culisele uzinei din Bottrop.

Comentarii (1)

  • Surpriza Brabus pentru Frankfurt
    dabea astept sa vad ce masina vor scoate sa mai faca un pas in fata concurentei
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru