Suzuki SX4 sedan, poze oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 16.02.2007
Va prezentam al doilea model lansat de Suzuki pe platforma SX4. Dupa versiunea SUV, iata varianta sedan a modelului japonez.

Suzuki a publicat primele fotografii oficiale ale lui SX4 sedan, model care va fi lansat oficial la Geneva.

Noul sedan va fi construit pe baza platformei SUV-ului SX4 insa va fi disponibil exclusiv in versiune cu tractiune pa fata. Sub capota, modelul Suzuki va dispune de un motor pe benzina de 1.6 litri care dezvolta 107 CP. Nu va exista, cel putin la inceput, o versiune diesel. SX4 sedan imprumuta partea anterioara de la fratele sau mai mare de teren.

Nu este ultimul model care va fi construit pe platforma SX4, la Geneva urmand sa fie prezentata si o versiune WRC care va fi utilizata de Suzuki in Campionatul Mondial de Raliuri editia 2008.

Comentarii (3)

  • Jimny
    Am auzi ca aiesit un nou model de Jimny, 1,5 4x4 ,diesel , f.ieftin , 13-14000 E.
    Puteti sa-mi dati ceva detalii ?
    Vine si la noi masina asta ?
    Multumesc ,
    Alex
    0 0
  • Mr. Honda
    jimny
    Jimny era la fel de ieftin (CIP) si inainte, doar ca il umflau enorm taxele vamale. Ar fi fain sa fie produs in UE, fara taxe vamale deci. Am avut inchiriat in Grecia un concediu si e foarte distractiv acest mic 4x4.
    0 0
  • suzuki gv
    ce parere ai despre noul GV 1,9 comparativ cu Hundai Tucson?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru