Suzuki SXForce cu accesorii moto la SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.10.2007
Japonezii vor prezenta la SEMA un concept botezat SXForce, echipat cu accesorii moto.

Si japonezii se pregatesc intens pentru editia de anul acesta a celui mai mare salon de tuning, care va avea loc la sfarsitul lunii la Las Vegas. Suzuki va aduce la SEMA conceptul SX Force 2007 bazat pe modelul cu patru usi SX4 Sport si avand ca tema de design linia de motociclete a constructorului japonez.

De modificarea sedanului japonez s-au ocupat specialistii de la Road Race Motorsport care au incercat sa transmita conceptului SXForce elemente de design din lumea moto. La exterior, oglinzile retrovizoare pozitionate cu mult deasupra celor standard, evacuarile duble si partea posterioara aduc aminte de designul specific vehiculelor pe doua roti. Si la interior se regasesc influente din lumea moto: pielea care imbraca scaunele si instrumentele de bord sunt similare celor regasite pe motocicletele japoneze.

Race Road Motorsports a echipat conceptul cu un motor supraalimentat de 2.0 litri si 250 de cai putere, conectat la o transmisie manuala cu cinci trepte. Japonezii vor mai aduce la salonul american si versiunea de raliu SX4 WRC si modelul Grand Vitara Dune impreuna cu o larga gama de accesorii pentru crossover-ul SX4.

Comentarii (3)

  • o da
    sincer arata ca dreaq, o offence
    0 0
  • BLEAH
    Ce ciuperca de masina... suzuki... ce sa-i ceri? p motoare sunt tari, intr-adevar... p masini - VARZA
    0 0
  • shoricelu
    chiar asa...
    nu multora le plac mancarurile "exotice". Cu totii stim ca gusturile se educa, precum si faptul ca traim cu mitul masinii europene in cap. + faptulca vulpea spune multe...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru